Oostenrijk vervult winterdromen

Oostenrijk vervult winterdromen

Deze winter laat het Oostenrijks Toeristenburo letterlijk winterdromen uitkomen! Van 17 oktober t/m 11 november 2009 wordt iedereen opgeroepen zijn of haar leukste, mooiste en origineelste winterdromen op www.austria.info/winterdroom in te sturen.
De winter staat voor de deur! De eerste sneeuw is reeds gevallen. Alle reden om te dromen over een aankomende wintersportvakantie in Oostenrijk. Wie droomt er nu niet van een witte kerst, slapen in een iglo of een skipiste helemaal voor jezelf?

Ter promotie van het winterseizoen 2009-2010 start het Oostenrijks Toeristenburo op 17 oktober de campagne „Oostenrijk vervult winterdromen“. Van 17 oktober tot en met 11 november kan iedereen zijn of haar winterdroom op www.austria.info/winterdroom insturen. De mooiste dromen worden door een jury uitgekozen, maar de kansen stijgen wanneer een droom de meeste stemmen krijgt. 

„Zaterdag 21 november wordt de winnaar in een printmedium bekend gemaakt en kan de winnaar zijn droom in Oostenrijk beleven“, aldus Afred Cossmann, directeur van het Oostenrijks Toeristenburo.

Op 24 oktober zal in Leiden bij de Hartebrugkerk (op de kruising van de Lange Mare en de Haarlemmerstraat) een promotionele actie, met een echte gondel uit Zell am See-Kaprun, ingezet worden om winkelende consumenten te inspireren en hun winterdromen in te laten sturen.

Dus…, laat ook jouw winterdroom achter op: www.austria.info/winterdroom
Wie weet gaat deze daadwerkelijk in vervulling.  

Comments are closed.