Mooi wonen in winters Oostenrijk

Mooi wonen in winters Oostenrijk

Nieuwe hotels, hutten en andere accommodaties. Meer luxe in Kitzbühel. Twee nieuwe 5-sterren hotels openen dit winterseizoen in Kitzbühel.*****Hotel Royal Spa in Jochberg beleeft deze winter de première. Het hotel met ca. 150 kamers is het eerste „Leading Hotel of the World“ in Kitzbühel. www.kitzbuehelroyalspa.com
Reeds geopend is het Grand Tirolia Golf & Ski Resort direct aan de golfbaan Eichenheim en is tevens  een 5-sterren hotel. Het hotel heeft 60 kamers en uiteraard alles wat een gast van een 5-sterren accommodatie mag verwachten.

www.grand-tirolia.com

In het nieuwe „Familienpension Am Schloß“ woont men in suites van 45-50 m². Iedere suite is met een woonkamer en twee slaapkamers met in totaal 4 bedden uitgerust.
www.amschloss.at

Skihut met 5 sterren
Na het succes van de Kristallhuette opent de Wedelhütte op het hoogste punt in het skigebied van het Zillertal (2350 m hoogte) haar poorten. De twaalf luxueuze suites met een oppervlakte van 40 tot 85 m² bevinden zich onderin de berghut en bieden een indrukwekkend uitzicht op de Zillertaler Alpen. Een wellness-douche, een infrarood cabine en een flatscreen tv behoren hier tot de standaard uitrusting. Daarnaast is er een wellness-stube met biosauna en stoombad. Het interieur is modern nostalgisch net als de atmosfeer van het huis. Opening op 8 december 2009.
www.wedelhuette.at

Romantische winterdagen in nieuw bergdorp Priesteregg

Romantiek en comfort belooft het nieuwe bergdorf Priesteregg bij Leogang. Op een hoogte van 1.100 m in de buurt van Leogang opent dit huttendorp de komende winter de deuren. De 16 chalets met gasthof en dorpsplein hebben de sfeer van een oude boerderijsetting. Het interieur van de chalets is traditioneel met modern design en veel ruimte.
www.priesteregg.at

Het 1e designhotel in Obertauern
Veel hout en natuurlijke materialen. Het Manggei-Hotel is het eerste designhotel in het skigebied Obertauern in het SalzburgerLand. Er zijn 4 verschillende kamersoorten tot suites van 76 m². In de Manggei Mountain Spa zijn meerdere sauna’s te vinden, een stoombad, zoutbad en een yogaruimte.
www.manggei.at

Nieuw ****Deluxe-Hotel in Großarl
Großarler Hof is de naam van het 4-sterren hotel dat op 5 december in Großarl in het SalzburgerLand geopend wordt. Ruime kamers, natuurlijk materiaal en kostbare antiquiteiten. Voor paren zijn er speciale knuffelsuites en voor ouders met kinderen speciale familiekamers. In de spa vinden de gasten sauna’s, rustruimten, een whirlpool, diverse massages en beautybehandelingen. In de openingsweek van 5 t/m 12 december kunnen alle kamers voor € 100,- per nacht per persoon incl. verwenpension geboekt worden.
www.grossarlerhof.at

Comments are closed.