Wintervakantie voor het hele gezin in het Salzburgerland

Wintervakantie voor het hele gezin in het Salzburgerland

Aantrekkelijke winteraanbiedingen voor gezinsvakanties 2009/10. Er geldt geen leeftijdsbeperking voor pisteplezier in het Salzburgerland. En de gezinsaanbiedingen veroorzaken alleen maar blije gezichten: veel wintersportregio’s hebben aantrekkelijke pakketten samengesteld. Op veel plaatsen krijgen kinderen een gratis skipas of verblijven ze gratis op de kamer van hun ouders. En bovendien is er de voordelige Salzburg Super Ski Card met gezinsbonus.

De wintervakantie in het Salzburgerland is een echte familiehit! Kindvriendelijke hotels, ruime gezinsappartementen en gezellige boerderijen garanderen zorgeloze vakantiedagen. Met professionele kinderopvang, leuke programma’s en de beste tips voor een geweldige vakantie in de bergen is plezier van de eerste tot de laatste minuut verzekerd.

Lekker naar school: met de skileraren naar de pistes

Pistevlooien en sneeuwdwergen merken al op de eerste dag hoe leuk het is om ook in de vakantie naar school te gaan: terwijl de allerkleinsten op het vliegende tapijt naar boven zweven en kennismaken met het materiaal, mogen de groteren in de groep al verder naar boven. De 110 ski- en snowboardscholen in het Salzburgerland bieden cursussen aan voor elke leeftijdsgroep, voor skiën en snowboarden en op elk niveau: de liefdevolle opvang, de professionele skileraren en het plezier met leeftijdgenoten zorgen dat de skischool een echt vakantieavontuur is. Voor de ouders betekent dat veel tijd voor hun eigen behoeften: skiën, wellness, langlaufen of gewoon luieren. U weet dat uw kroost in goede handen is.

►    Family SalzburgerLand en de fantastische Salzburg Super Ski Card
De 25 gecertificeerde en op kwaliteit geteste Family SalzburgerLand-deelnemers behoren tot de absolute gezinsspecialisten in het Salzburgerland. De hotels, boerderijen en vakantieparken zijn volledig afgestemd op de behoeften van ouders met kinderen en ze bieden daarom extra veel spel, plezier en onvergetelijke ervaringen voor het hele gezin.
Alle informatie is te vinden op www.family.salzburgerland.com.
Voor speciale gezinsaanbiedingen is er ook de Salzburg Super Ski Card, die geldig is in 23 skigebieden in het Salzburgerland. Alle informatie is te vinden op www.salzburgsuperskicard.com.

►    De gezinspakketten voor de winter van 2009/10:
Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang: alle kinderen gratis
Met de „Family Hit 2010“ vieren kinderen in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang gratis vakantie! Per boeking van minstens een volwassene zijn het verblijf op de kamer van de ouders en de skipas inbegrepen voor een kind tot 14 jaar. Elk volgend kind krijgt 50% korting. Kinderen die in 1994 of later geboren zijn, krijgen een gratis skipas, als minstens een ouder een 3-daagse skipas heeft. Het pakket is voor twee volwassenen met twee kinderen tot 14 jaar met drie overnachtingen en 3-daagse skipas in een gezellig ontbijtpension al te boeken vanaf 450,- euro.
Meer informatie: Saalfelden Leogang Touristik | Tel. +43/(0)6582/70660 | www.alpinworld.at   & Tourismusverband Saalbach Hinterglemm | Tel. +43/(0)6541/6800-68 | www.saalbach.com

Unken: de supervoordelige gezinswinter

Unken in het Saalachtal in de Pinzgau vormt met de skigebieden Loferer Alm en Unken-Heutal de perfecte achtergrond voor een  ontspannen gezinsvakantie. Tijdens de gezinswinter vieren gezinnen zes dagen vakantie in een ontbijtpension vanaf 252,- euro per persoon. Het pakket bevat bovendien een 6-daagse skipas voor Unken-Heutal, vrije toegang tot het overdekte zwembad “Alpenbad Unken” en het gebruik van de skibus naar Unken-Heutal. Een of twee kinderen tot 12 jaar verblijven in januari en maart gratis op de kamer van de ouders (2-p. kmr. met extra bed). Het aanbod is geldig van 6-1 t/m 9-4-2010.
Meer informatie: Salzburger Saalachtal | Tel. +43/(0)6588/83210 | www.salzburger-saalachtal.info

Gastein: paas-gezinsactie van 13 maart 2010 tot het einde van het seizoen
Gastein heeft een bijzonder aantrekkelijk vakantiepakket voor gezinnen samengesteld: van 13-3-2010 tot aan het einde van het seizoen geniet een gezin van twee volwassen en twee kinderen tot 15 jaar van puur winterplezier. Zeven overnachtingen in een gezinskamer met halfpension, 6-daagse skipas voor vier personen voor het skigebied Ski amadé en eenmaal toegang voor het hele gezin bij de thermen in Gastein, in een gezellig pension met ontbijt al vanaf 1.075,- euro, in een ***hotel vanaf 1.460,- euro en in een ****hotel vanaf 2.049,- euro.
Meer informatie: Gasteinertal Tourismus | Tel. +43/(0)6432/3393-0 | www.gastein.com

Regio Hochkönig: paas-gezinsactie met gratis skipas voor de kinderen
Bij een vakantie met het hele gezin aan de voet van de met sagen omhulde Hochkönig zijn avonturen inbegrepen: als de paashaas vanaf 13-3-2010 naar Hochkönig komt, wordt ook de portemonnee blij. Want bij aankoop van een skipas vanaf 6 dagen voor een van de ouders mogen kinderen tot 15 jaar gratis mee! De paas-gezinshit met zeven overnachtingen in een gezinsappartement (twee volwassenen, twee kinderen tot 15 jaar) inclusief 6-daagse skipas voor het hele gezin is te boeken van 13-3-2010 tot aan het einde van het seizoen vanaf 829,- euro.
Meer informatie: Region Hochkönig | Tel. +43/(0)6584/20388 | www.hochkoenig.at

Ski Amadé: Paas-gezinsactie vanaf 13 maart 2010
Op 13-3-2010 komt de Paashaas naar de pistes van Ski amadé! Bij aankoop van een skipas vanaf 6 dagen voor een van de ouders mogen kinderen tot 15 jaar gratis mee. In elk dorp in Ski amadé worden tegen het einde van het seizoen vele attracties en hoogtepunten aangeboden, die de gezins-skivakantie nog afwisselender maken, zoals skiwedstrijden, mini-playbackshows, gezellige recreatieprogramma’s en rodelavonden. Zeven overnachtingen in een appartement inclusief 6-daagse skipas voor twee volwassenen en twee kinderen zijn al te boeken vanaf 1.031,- euro.
Meer informatie: Salzburger Sportwelt | Tel. +43/(0)6457/2929 | www.salzburgersportwelt.com

Comments are closed.