Malaysia Airlines pakt uit

Malaysia Airlines pakt uit

Malaysia Airlines is deze week van start gegaan met een grote winteractie in Nederland. Tot het einde van de maand kunnen reizigers profiteren van een ongekend vroegboekvoordeel. Een retourticket naar Zuidoost-Azië is al te boeken vanaf EUR 549,- all-in. De Maleisische luchtvaartmaatschappij stelt duizenden voordelige stoelen beschikbaar voor reizen tot en met maart 2010 naar alle populaire bestemmingen in Zuidoost-Azië, waaronder Kuala Lumpur, Bali, Jakarta en Singapore.

Er is nog meer goed nieuws. In het komende winterschema profiteren passagiers bovendien van nog betere aansluitingen naar Bali in Indonesië. Afhankelijk van de gekozen doorverbinding, bedraagt de overstaptijd in Kuala Lumpur naar Denpasar slechts twee uur op de heen en de terugreis. Daarnaast zal vanaf 25 oktober een additionele vlucht Kuala Lumpur – Bali v.v. worden toegevoegd, waardoor er drie vluchten per dag naar deze populaire bestemmingen worden uitgevoerd.

Ook m.b.t. de route Amsterdam – Kuala Lumpur is er goed nieuws te melden. Malaysia Airlines verhoogt de capaciteit op Amsterdam om tegemoet te komen aan de toenemende Europese vraag. In december en januari zal Malaysia Airlines rond de kerstvakantie vier extra vluchten uitvoeren met een Boeing 777, waarbij op bepaalde data een korte tussenstop wordt gemaakt in Stockholm. Verder is vanaf 2 oktober de First Class weer terug van weggeweest. De huidige Boeing 777 wordt vanaf die datum vervangen door een Boeing 747 met een drieklassen configuratie.

Huib Gorter, Regional Manager Continental Europe van Malaysia Airlines: “We zijn erg blij dat we in deze economisch hectische tijd zoveel goed nieuws te melden hebben. Deze positieve ontwikkelingen zijn een direct gevolg van een groeiende vraag, zowel op de Nederlandse als Europese markt.”

Comments are closed.