Interview met Erik Verschoof van Israelisch Ministerie voor Toerisme

Onlangs heeft Verkeersbureaus.info een uitgebreid interview gehad met Erik Verschoof, werkzaam als Adjunct-directeur & Marketing Manager bij het Israelisch Ministerie voor Toerisme. We hebben hem een aantal vragen gesteld over zijn werk, hobby’s en meer.

erik-verschoof-verkeersbureau-israel

Hoe promoot je jouw bestemming?

  • Online via Google Adwords.
  • Print advertentiecampagne in de lokale media
  • Deelname aan Vakantie Beurs, 50 + Beurs.
  • Retail agency Seminars
  • Facebook-pagina
  • persberichten
  • Het zenden van journalisten naar Israel om de toeristische bestemming te ontdekken.

Hoe weten reizigers jouw bestemming te vinden?

Door middel van de Nederlandse media en de vele reclamecampagnes in print, online en televisie.

Wat is jouw beste tip voor Israel?

Het is een groot land, met korte afstanden naar toeristische attracties binnen het land. Jeruzalem is een must see en bruist van leven. Daarnaast is het een historische, culturele en archeologische ervaring. Tel Aviv onverwachte badplaats, met een prachtig nachtleven (24/7), voedsel en stranden. Dan heb je nog Eilat Winter Beach Resort en Drijven in de Dode Zee, de ervaring van de Massada vesting.

Hoe ziet een normale werkdag er voor jou uit?

Ik communiceer met touroperators over onze bestemming. Houd me bezig met de budgetplanning, het opzetten van reclamecampagnes met onze mediaplanner, nauwe relatie opbouwen met de uitgever, ik hou administratieve en financiële zaken bij. Ga opzoek naar nieuwe touroperators en bezoek interne en externe bijeenkomsten.

 

 

Lunch je altijd op kantoor, thuis of buiten de deur?

Altijd op kantoor.

Waarom heb je gekozen voor deze baan in deze branche?

Als een ex-verkoper in de luchtvaartindustrie voor 27 jaar, werkte ik voor bestemming dragers zoals Aer Lingus (Ierland), Qantas (Australië) en South African Airways (Zuid-Afrika) en werd gebruikt om ook het land te verkopen als bestemming naast de vliegtuigstoelen. Israël is een van de landen in de wereld die mij heeft overweldigd door mijn eerste bezoek. Om een ​​land als Israël te representeren geeft mijn leven een enorme boost.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd bezoek ik graag musea, luister ik naar klassieke muziek. Daarnaast vind ik het leuk om te skiën en te socializen met vrienden. Ook ga ik graag naar Israël voor de vele bezienswaardigheden. New York, Rio, Kaapstad, Sydney en Tel Aviv zijn mijn favoriete steden. Maar ook Amsterdam is een prachtige stad, waar ik al meer dan 30 jaar met plezier woon.

Hoeveel Nederlandse reizigers bezoeken Israel elk jaar?

Ongeveer 62.000 per jaar.

 

Wil je ook een keer geïnterviewd worden?

Lijkt het je leuk om ook door ons geïnterviewd te worden over de bestemming, het hotel, restaurant of airline waar je voor werkt? Stuur een e-mail naar Alexandra en we nemen contact met je op.

Comments are closed.