Amber Borghuis laat ons meekijken bij verkeersbureau Travel Oregon

Verkeersbureaus.info heeft Amber Borghuis, PR Consultant en Representative van het verkeersbureau Travel Oregon gevraagd naar een typische werkdag. Ze liet ons een dagje meekijken op kantoor en vertelt waarom Nederlanders naar het schitterende Oregon in de USA moeten reizen.
amber-borghuis-travel-oregon

Hoe promoot je jouw bestemming?

BuroSix vertegenwoordigt Oregon in Nederland en België via PR, social media en marketing activiteiten. We zijn ook aanwezig op consumentenbeurzen als de Vakantiebeurs in Utrecht en de reisbeurs USACANADA.NU in Zeist.

Hoe weten reizigers jouw bestemming te vinden?

Iedereen kent de VS, maar Oregon is niet zo bekend. Wij doen ons uiterste best in de media met reisverslagen en we zijn actief op social media.

Wat is jouw beste tip voor Oregon?

De kust van Oregon is prachtig! Alle openbare stranden zijn geschikt voor een leuke dag aan de kust. Bekijk hier zeeleeuwen en walvissen, struin over het strand op zoek naar krabbetjes, of zie hoe de golven tegen de rotsformaties aan beuken. Iedereen moet minstens één keer in zijn leven de VS bezoeken!

Hoe ziet een normale werkdag er voor jou uit?

Mijn dag begint met social talk in de keuken met mijn collega’s onder het genot van een kopje thee. Afhankelijk van deadlines zal ik beginnen met mijn taken of het lezen van mijn e-mail om te bepalen wat de deadlines van die dag zijn. Elke dag is anders, ofwel het schrijven van een persbericht of het organiseren van een persreis of evenement, of het hebben van brainstormsessies met collega’s of conference calls met de Verenigde Staten, etc.

 

 

Lunch je op kantoor, thuis of buiten de deur?

Ik lunch altijd op kantoor met mijn collega’s.

Waarom heb je gekozen voor deze baan in deze branche?

Ik hou van schrijven en organiseren, dus de communicatie-industrie is ideaal voor mij.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd zing ik graag. Ik zing zowel in een koor als in een trio. Daarnaast ben ik ook zangcoach bij een koor voor tieners.

Hoeveel Nederlandse reizigers bezoeken Oregon elk jaar?

Bijna 600.000 Nederlanders reizen elk jaar naar Oregon.

 

Wil je ook een keer geïnterviewd worden?

Lijkt het je leuk om ook door ons geïnterviewd te worden over de bestemming, het hotel, restaurant of airline waar je voor werkt? Stuur een e-mail naar Alexandra en we nemen contact met je op.

Comments are closed.