Kom loungen bij Later aan Zee in Bloemendaal

Later aan Zee heet de vorig jaar geopende beachclub aan het Bloemendaalse strand. Voor dit nieuwe zomerseizoen kreeg deze bistro annex grillrestaurant een make-over. Harmke mocht komen kijken & proeven en werd op het loungeterras ontvangen met een glas bubbels van het exclusieve Champagnelabel Taittinger.

Loungebedden

Loungebedden

Later aan Zee Bistro & Grill

Aangekomen op de parkeerplaats in Bloemendaal in Zee heb ik nog geen idee waar ik moet zijn. Waar zit Later aan Zee precies? Het blijkt heel makkelijk. Ik hoef alleen maar naar het strand af te dalen en dan is het de tweede beachclub van rechts. Er is een groot terras met 2 verschillende zithoeken en een buitenlounge met 28 bedden.

De entree

De entree

Uitzicht op zee

Uitzicht op zee

Het interieur

Sfeervol is het ook binnen. Er staan lange houten tafels en er is een gezellige zithoek ingericht rond een designhaard. Ook de reusachtige planten zijn sfeerbepalend. De lange bar biedt alle ruimte om aan te ‘hangen’. Zelfs kun je er schommelen, er hangen twee schommels naast elkaar. Het interieur werd door de ondernemers zelf bedacht.

Zithoek met designhaard

Zithoek met designhaard

 

Lees ook dit artikel: Meer over Bloemendaal

 

Schommelen aan de bar

Schommelen aan de bar

Taittinger Lounge

Taittinger Lounge

Champagne van Taittinger

In de Taittinger Lounge, het buitenterras met de 28 loungebedden met elk een parasol en een ijskoeler, proef ik Champagne van het exclusieve label Taittinger.

“Deze Champagne is Chardonnay gedomineerd”

vertelt Tim van Hekken van Orbwijn, de importeur. “Hij maakt de mond schoon en fris voordat je aan tafel gaat.”

IJskoeler onder handbereik

IJskoeler onder handbereik

Zon en zee

Zon en zee

Wat staat er op het menu?

Op het menu staat voor elk wat wils. Het concept is klassiekers met een twist tegen ‘toegankelijke prijzen’. De salades, hamburgers, voor- en hoofdgerechten zijn de hele dag door te bestellen. Bestsellers zijn de poke bowl met tonijn en de fish & chips met rucola en citroenmayo. Ook dagspecials als halve kreeft zijn in trek.

Proeverij

Proeverij


Kortom, Later aan Zee is een aanwinst aan het Bloemendaalse strand. Ik smulde er van tonijnsashimi, homemade brood met boter, dikke frites met citroenmayonaise en inderdaad die kreeft. Bij de koffie kwamen friandises zoals macarons.

 

 

Pluk de dag

Pluk de dag

Life is a beach

Life is a beach

Adres

Later aan Zee

Zeeweg 83
2051 EC Bloemendaal aan Zee
Nederland
URL: http://www.lateraanzee.nl

 

 

Elke maand de fijne tips van Harmke ontvangen?

Wil jij gratis elke maand deze en andere plekken ontvangen die Harmke heeft bezocht? Laat je e-mailadres achter en krijg elke maand als eerste de insider tips in je mailbox. En Harmke stuurt geen spam!

Naam

 

Comments are closed.