Overnachten in Graubünden

overnachten-hotel-icoon-verkeersbureaus
Graubünden is een ontzettend gastvrije regio en ook de accommodaties doen er alles aan om hun bezoekers het zo veel mogelijk naar hun zin te maken.

Hotels in Graubünden

Hotel Baur

Wanneer je bijvoorbeeld in Disentis bent om naar de bron van de Rijn te hiken, is Hotel Baur een centraal gelegen hotel met ruime en comfortabele kamers, en wordt je verblijf dankzij de verzorgde aandacht van manager Thomas, een aangenaam verblijf.

Het romantische hotel Baur

Het romantische hotel Baur

Hotel Stern

Wanneer je in Chur bent en even wilt genieten van de Zwitserse glorie en terug wilt gaan in het sfeertje van vroeger, dat nog altijd in de stad zo duidelijk aanwezig is, dan biedt Hotel Stern een goed middenklasse hotel, welke is ingericht in Zwitserse stijl.

 

Dit zijn de hotspots van Graubünden

Ontvang nu handige tips over Graubünden. Alleen vandaag ontvang je deze gratis!

 

Tamina Hotel

Bad Ragaz is een klein bergdorpje dat zich goed leent om zowel de nabij gelegen Tamina Kloof te bezoeken, als om te dwalen door de wereld van Heidi in het buurdorpje Maienfeld. Dit kleine rustige dorpje ademt een luxe sfeer en een overnachting in stijl doe je bijvoorbeeld in het Tamina Hotel aan het centrale pleintje. Hier overnacht je in kingsize bedden en kun je ’s ochtends genieten van een heerlijk champagne ontbijt.

Tamini hotel kamer verlichting

Tamini hotel kamer verlichting

Campings in Graubünden

Wil je meer weten over kamperen? Vraag een reisgids aan.