Overnachten in Tsjechië

overnachten-hotel-icoon-verkeersbureaus Van kamperen in de natuur tot een design hotel in Praag. Vakantiehuisjes, stacaravans, hotels, pensions en grote tot kleine campings zijn te vinden in Tsjechië. Het is zelfs mogelijk om in kastelen te verblijven.
slavkov-overnachten-foto-ladislav-renner

Overnachtingsmogelijkheden

De afgelopen jaren zijn het aantal overnachtingsmogelijkheden en is de kwaliteit van accommodaties in Tsjechië enorm gestegen. In diverse prijscategorieën zijn er accommodaties te vinden. In Praag zijn er hostels, hotels, pensions, maar ook design hotels in het stadscentrum.

Kamperen

In Tsjechië zijn er volop kampeermogelijkheden. In vele streken zijn er campings te vinden die op de meest mooiste plekjes liggen. Ook in de buurt van Praag zijn er kampeerterreinen. Net als alle andere accommodaties verschillen de campings ook in prijs en faciliteiten. Er zijn mini-campings, maar ook campings met zwembad, een kinderanimatieteam en een supermarktje. Op vele campings is het mogelijk om een trekkershut of vakantiehuisje te huren. Wie liever een vakantiehuisje, hotel of appartement wil kan ook terecht in Tsjechië. In bijna elke grote plaats is er een geschikte accommodatie te vinden.

palava-overnachten-foto-jan-miklin

Koninklijk overnachten

Altijd al een keer willen overnachten in een kasteel, paleis of ander historisch gebouw? Steeds meer authentieke kastelen en luxueuze paleizen worden in Tsjechië opgeknapt en in gebruik genomen als hotel of gastenverblijf. Een bijzondere ervaring en ook qua prijs erg aantrekkelijk.

 

Dit zijn de hotspots van Tsjechië

Ontvang nu handige tips over Tsjechië. Alleen vandaag ontvang je deze gratis!

"*" geeft vereiste velden aan

 

5 Tips van CzechTourism

  • Vrij kamperen is in Tsjechië verboden
  • Een golfliefhebber? Tsjechië is een uitstekende golfbestemming met schitterende golfresorts vlakbij de golfbaan
  • De kampeergids kan aangevraagd worden bij CzechTourism Benelux
  • Ervaar hoe is het om in een kuurhotel te verblijven
  • Op de fiets in Tsjechië en op zoek naar fietsvriendelijke accommodaties? Het verkeersbureau van Tsjechië geeft je graag informatie en stuurt je graag fietskaarten toe.

golfresort-overnachten-foto-radomir-rezny

Voor meer informatie over Tsjechië en de mogelijkheden om te overnachten neem contact om met het Tsjechische Verkeersbureau #VisitCzechRepublic.