Overnachten in Calpe

overnachten-hotel-icoon-verkeersbureaus Met 1.100 accommodaties kun je met elk budget overnachten in Calpe. Van populaire 4-sterren hotels tot eenvoudige B&B’s of misschien zelf een Airbnb, Calpe heeft veel te bieden aan de hedendaagse reiziger. Steeds meer jongeren weten hun weg te vinden naar het uitgebreide accommodatie aanbod in Calpe.

Zwembad aan het strand bij GHSYM

Zwembad aan het strand bij GHSYM

Hotels in Calpe

Keuze genoeg aan hotels in Calpe. Of je nu gaat voor een budget vakantie of een luxe 4**** hotel. Ontdek de mogelijkheden.

Gran Hotel Sol y Mar

Het hotel Gran Hotel Sol y Mar ligt pal aan de Middellandse zee. Dit 4-sterren hotel **** aan de Costa Blanca is geliefd bij Nederlanders en een van de bekendere plekken in Calpe. In het naseizoen verblijven veel fietser in het hotel vanwege de ideale uitvalsbasis. Je kunt een all-in formule boeken met ontbijt, lunch en/of diner of alleen je kamer met ontbijt. Dat ontbijt mag je zeker niet overslaan. Elke ochtend staan er van 07:30 tot 11:00 2 koks verse omeletten en spiegeleieren voor de gasten te bakken. De ontbijtzaal kijkt uit over zee. Zo wil je elke ochtend wel ontbijten.

 

 

Opvallend is het zwembad op het strand. Met de keycard van het hotel loop je vanaf de boulevard het zwembad op. Dat betekent dat alleen hotelgasten toegang hebben tot het zwembad. Wel zo veilig! Op het strand biedt het hotel de gasten handdoeken, bedjes en parasols. Het hotel biedt gratis zonnebrand van Malibu aan de gasten. Verbranden in de warme Spaanse zon is er hier niet meer bij.

Gratis zonnebrand bij Gran Hotel Sol y Mar in Calpe

Gratis zonnebrand bij Gran Hotel Sol y Mar

Veel van de kamers bieden uitzicht op zee en hebben een balkon. Zo geniet je in de avond van een wijntje met je partner of luister je naar het ruisen van de zee terwijl jij bijkomt tijdens de siësta.

Balkons van hotel Sol y Mar in Calpe

Balkons van hotel Sol y Mar

Boeken bij GHSYM
De prijzen variëren naar gelang het seizoen. Als je boekt krijg je altijd de beste tarieven. Het hotel heeft een Nederlandstalige website. Belangrijk om te weten is dat het een adult-only hotel is in het hoogseizoen. Kinderen onder de 16 jaar mogen dan niet in het hotel verblijven. Parkeren kan onder het hotel in de parkeergarage en kost ongeveer €15 per dag.