Natuur in Girona

natuur-icoon-verkeersbureaus Girona is de bestemming voor iedereen die gek is op natuur. Rechts zie je bergachtige massieven terwijl je links mooie stranden, baaien en geweldige kliffen ziet. Als je een echte natuurliefhebber bent, ga dan eens kijken bij de botanische tuinen. Of als je liever gaat wandelen, er zijn veel wandelpaden langs de kust. Het ligt elk moment van het jaar op op jou te wachten.

Cap de Creus

Cap de Creus

Wist je dat je in de parken en botanische tuinen van Costa Brava prachtige planten van over de hele wereld kan vinden? Ze geven een explosie van kleuren en geuren. Het zijn perfecte locaties voor een lekkere wandeling. Tijdens de wandeling zul je een mooi uitzicht hebben over de Middellandse Zee.

Vall de Núria

Vall de Núria

De mooie natuurparken bij Girona hebben veel te bieden aan de echte natuurliefhebber. Hoge bergen, stranden en baaien, kliffen, vulkanen, uitgestrekte bossen, moerassen, rivieren en meren, je vindt het hier allemaal.

Wandelen

Als je naar links kijkt vindt je het groen van de dennenbomen, terwijl je rechts het blauw van de zee vindt. De Costa Brava is een geschikte locatie voor iedereen die van wandelen houdt. Tijdens de wandelingen kun je mooie baaien, stranden en geweldige kliffen ontdekken.

Fageda d'en Jordà

Foto’s van de natuur in Girona

Cap Norfeu, Roses

Cap Norfeu, Roses

Cavall Bernat, Platja d'Aro

Cavall Bernat, Platja d’Aro

Cap Roig, Calonge

Cap Roig, Calonge

Sa Cova, Platja d'Aro

Sa Cova, Platja d’Aro

Les Guilleries

Les Guilleries

Parc Natural Masis del Montgrí

Parc Natural Masis del Montgrí

Strand van Tossa de Mar

Strand van Tossa de Mar

Vall de Núria

Vall de Núria

Vogelspotten in Aiguamolls de l'Empordà

Vogelspotten in Aiguamolls de l’Empordà

Banyoles

Banyoles