Bezienswaardigheden in Girona

bezienswaardigheden-icoon-verkeersbureaus Wil je graag met je gezin op vakantie? Ook dan is Girona een perfecte locatie. Veel steden hebben de Family Tourist Destination zegel verkregen. Dit betekent dat er vele soorten bezienswaardigheden op maat voor families zijn. Samen met de vele andere diensten zorgt dit ervoor dat je samen met je gezin een heerlijke tijd zult beleven.

Portalada de Ripoll

Portalada de Ripoll

Wil je graag een leuke stad bezoeken? Dan ben je in Girona aan het goede adres. De schoonheid, cultuur en lokale gerechten maken de lokale steden in Girona top bestemmingen voor slimme reizigers.

Besalú

Besalú

 

Dit zijn de leukste plekken in Girona

Je kunt deze Girona tips, die niet hier op de site staan, nu in je e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een plattegrond bij en handige reisgids bij.

 

Besalú

Besalú

Empúries

Empúries

Queralbs

Queralbs

Arabische Badhuizen

Arabische badhuizen in Girona

Kathedraal van Girona

Binnenkant van de Kathedraal van Girona


Kathedraal van Girona


Kathedraal van Girona

Rode brug van Girona

De rode brug van Girona


De hele rode brug van Girona

Ontdek alle activiteiten in Girona. Wandelen, skiën, waterfietsen, zeilen, springen of zwemmen. Door het goede klimaat in Girona is het mogelijk om het hele jaar door alle activiteiten uit te voeren op de meest fantastische omgeving. Je kunt kiezen voor de hoge bergen, maar ook voor de zee.