Sevilla

Sevilla ligt in het zuiden van Spanje en dat merk je. Het hele jaar door is deze bestemming favoriet bij vakantiegangers. De katholieke stad biedt vele bijzondere bezienswaardigheden door het Moorse verleden en de invloeden die overal goed zichtbaar zijn. Plan jouw citytrip naar Sevilla met de tips van Turismo Sevilla, het officiële verkeersbureau van Sevilla.

Plaza de España. Sevilla

Plaza de España

Reizen naar Sevilla

Met het vliegtuig ben je het snelste en meest comfortabel in Sevilla. De directe vlucht duur net iets minder dan 3 uur. Met de trein zijn er snelle AVE trein verbindingen vanuit de Spaanse hoofdstad. Met de auto doe je zeker 22 uur over de 2215 kilometer. Tel daar nog een dag bij op als je met de caravan naar Sevilla wilt gaan.

 

 

Vliegtickets naar Sevilla

Vlieg met Transavia direct en voordelig naar Sevilla. Met Vueling, Air Europa en Iberia vlieg je met 1 overstap ook goedkoop naar Sevilla naar de luchthaven Sevilla-San Pablo (SVQ) net buiten Sevilla. Op verkeersbureaus.info vind je voordelige vliegtickets en vliegaanbiedingen naar Sevilla. Bekijk de ticket aanbiedingen!

Met de taxi sta je in 20 minuten in hartje centrum van Sevilla. Reken op ongeveer €25 kosten voor een taxi transfer naar Sevilla. Er gaat ook een bus, daarmee ben je een uur onderweg.

Beste tijd om te reizen naar Sevilla

De temperaturen kunnen tot eind september oplopen tot 30 graden en in de zomer tikt de thermometer vaak 40 graden aan in Sevilla. De maanden juli en augustus zijn heet en daardoor wellicht niet voor iedereen geschikt om Sevilla te bezoeken. Het voorjaar is een goede periode om je reis naar stedentrip Sevilla te plannen. Zorg er altijd voor dat je voldoende water bij je hebt als op je op reis bent.

Bezienswaardigheden in Sevilla

Een geweldige lijst met de Sevilla met bezienswaardigheden vind je binnenkort op Verkeersbureaus.info. Inclusief tips om de lange wachtrijen over te slaan en zo je tijd in deze Zuid Spaanse stad optimaal te benutten.

Skip de rijen zoals bij het Real Alcázar de Seville (Koninklijk Paleis) met onze tips

Skip de rijen zoals bij het Real Alcázar de Seville (Koninklijk Paleis) met onze tips

 

 

Kathedraal van Sevilla

Kathedraal van Sevilla

Plaza de España

Plaza de España

Brugleuning op Plaza de España

Brugleuning op Plaza de España

Setas de Sevilla

De Setas de Sevilla of Metropol Parasol is een imposant bouwwerk op Placa de la Encarnación. Dat het populair is blijkt uit de hoge review score die reizigers geven in Google. Dit houten bouwwerk van de Duitse architect Jürgen Mayer is sinds 2011 open voor het publiek en het grootste houten constructie ter wereld. Het is mogelijk om het dakterras te bezoeken. De ingang is via de kelder en een toegangskaartje voor de Anticipada Mirador kost slechts €3.

Setas de Sevilla

Setas de Sevilla

Hotels in Sevilla

Volgens Booking.com zijn er meer dan 185 hotels in Sevilla. Ontdek de accommodatie mogelijkheden met de tips voor goedkope overnachtingen, airbnb en B&B’s in Sevilla.

 

 

Hotel AC Ciudad de Sevilla

Hotel AC Ciudad de Sevilla

Eten en drinken in Sevilla

Contributor Harmke bezocht gezellige café’s en heerlijke restaurants in Sevilla.

Torch Coffee Roasters Sevilla

Torch Coffee Roasters

Drie tips van het verkeersbureau van Sevilla Turismo

Om je verblijf in Sevilla goed te laten verlopen geeft het verkeersbureau jou de volgende 3 tips

Nog een laatste tip, vraag alvast een reisgids aan over Sevilla om in de vakantiestemming te komen!

Monumento a la Tolerancia

Monumento a la Tolerancia

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Sevilla

Consorcio de Turismo de Sevilla

Paseo Marqués de Contadero, s/n.
41001 Sevilla
Spanje


Twitter: twitter.com/sevillaciudad
Facebook: facebook.com/Sevilla
YouTube: youtube.com/user/TurismoSevillaTV
Instagram: instagram.com/sevillaciudad

 

Neem contact op met Consorcio de Turismo de Sevilla

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Sevilla