Kufsteinerland

Kufsteinerland is verzameling van 8 dorpen in het noordoosten van de Oostenrijkse provincie Tirol. De acht vakantiedorpen en de prachtige sfeervolle stad Kufstein met haar historische vesting bieden niet alleen prachtige natuur, maar ook historie, cultuur en bergactiviteiten. Neem contact op met VVV Kufstein.

Het Kufsteinerland ligt in het noordoosten van Tirol, vlakbij de grens met Beieren (Duitsland) en op de route richting de Brennerpas en Italië. De acht vakantiedorpen en de prachtige sfeervolle stad Kufstein met haar historische vesting bieden niet alleen prachtige natuur, maar ook historie, cultuur en bergactiviteiten. Meer informatie over het Kufsteinerland vind je hier.

Reizen naar Kufsteinerland

Je reist het snelste met het vliegtuig naar Kufsteinerland. Met de auto kan ook, dan ben je ongeveer 9 uur onderweg voor de 900 kilometer.

 

Ontvang gratis een brochure per post over jouw Oostenrijkse vakantieregio

Je kunt nu gratis een Oostenrijk brochure aanvragen voor jouw vakantie in een Oostenrijkse regio. De brochures worden per post opgestuurd. Dat betekent dat je met een paar dagen vakantievoorpret kunt hebben over bestemming in Oostenrijk in bijv. Tirol of Karinthië. Kies jouw Oostenrijkse regio uit de lijst en vul je gegevens in om de brochure gratis te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Hotels in Kufstein & Kufsteinerland

Volgens Booking.com zijn er meer dan 16 hotels in de regio Kufsteinerland. Ontdek de accommodatie mogelijkheden met onze tips.Booking.com

 

 

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Kufsteinerland

Kufsteinerland

Unterer Stadtplatz 11-13
6330 Kufstein
Oostenrijk
Telefoon: +43 5372 62207


Twitter: twitter.com/kufsteinweb
Facebook: facebook.com/kufsteinerland
YouTube: youtube.com/channel/UCVA-vhjZaK5AY_JIf7XvM9w
Pinterest: pinterest.com/kufsteinerland
Instagram: instagram.com/kufsteinerland

 

Neem contact op met VVV Kufsteinerland

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

 

Kaart van Kufsteinerland