Aosta

Valla d’Aosta is met een oppervlakte van 3.266 km de kleinste regio in het Bel Paese. Gevormd door oude gletsjers en omringd door enkele van de hoogste bergen van Europa is Valle d’Aosta een typisch Alpengebied. Meer dan een 1/3 ligt op een hoogte van meer dan 2.600 meter. Deze regio is verdeeld in 7 toeristische gebieden, elk met zeer bijzondere en unieke eigenschappen.

 

 

Hotels in Valle d’Aosta

Volgens Booking.com zijn er meer dan 400 hotels in Aosta en de regio. Ontdek de accommodatie mogelijkheden met onze tips.

 

 

 

Dit zijn de leukste hotspots in Italië

Download nu een handige reisgids over Italië. Alleen vandaag gratis te downloaden! Extra tip: gebruik de reisgids ook offline op vakantie in Italië op je iPhone & iPad.

 

 

Wat kun je doen in Aosta

Wil je weten wat je allemaal kunt doen in Aosta? Harmke bezocht de regio Valle d’Aosta in oktober 2020 en maakte een handige lijst vol tips voor jouw bezoek aan Aosta. Lees wat je allemaal kunt doen in Valle d’Aosta.

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Aosta

Aosta

Piazza Porta Praetoria, 3
11100 Aosta
Italië
Telefoon: +39165236627


Twitter: https://twitter.com/valledaosta
Facebook: facebook.com/visitdaosta
YouTube: youtube.com/user/lovevda

 

Neem contact op met Verkeersbureau Aosta

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mailadres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Schrijf je vraag in het Engels.
Ik wil graag Nederlandstalige tips over Aosta ontvangen*

Kaart van Aosta