Milos

Milos is onderdeel van de Cycladen. Een eilanden groep in de Egeïsche Zee van Griekenland en populair bij vakantiegangers om te eilandhompen. Milos is ook het eiland van intense kleuren en geliefd bij stelletjes.

Reizen naar Milos

Milos is een geschikte bestemming voor zowel families als andere type reizigers. Om naar Milos te reizen heb je altijd een overstap nodig. Je kunt dus niet direct naar Milos vliegen. De overstap in Athene is of met het vliegtuig of met de snelle ferry boot.

Vliegtickets naar Milos

Zowel KLM als Transavia vliegen naar de luchthaven Athens International Airport (ATH) bij Athene. Op verkeersbureaus.info vind je voordelige vliegtickets en vliegaanbiedingen naar Milos met overstap in Athene. Bekijk de ticket aanbiedingen! De luchthaven van Milos ligt op een paar kilometer afstand van Adamas. In het hoogseizoen zijn er ongeveer 3 vluchten per dag.

Visum en paspoort aanvragen voor reizen naar Milos

Voor reizen naar Milos is een geen visum nodig. Wel heb je een geldig paspoort of een Nederlandse of Belgische identiteitskaart nodig.

met de boot naar Kleftiko - Milos Griekenland

Kleftiko zijn prachtige rotsen aan de westkust van Milos. Tussen de rotsen kun je zwemmen en snorkelen. Als je door sommige rotsopeningen zwemt wordt het water zelfs lichtgevend blauw!

Hotels op Milos

Volgens Booking.com zijn er meer dan 500 hotels in Milos. Ontdek de accommodatie mogelijkheden met onze tips.

 

 

5 Tips van het verkeersbureau van Milos

Om je verblijf in Milos goed te laten verlopen geeft het verkeersbureau jou de volgende 4 tips

Nog een laatste tip, vraag alvast een reisgids aan over Milos om in de vakantiestemming te komen!

 

 

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Milos

Municipality of Milos island

Plaka
848 00 Milos
Griekenland
Telefoon: +302287022445

 

Neem contact op met Municipality of Milos island

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Milos