Les Menuires

Met zijn hoogbouw uit de jaren zestig en zeventig en de nieuwe sfeervolle chaletwijken – alles ‘ski-in, ski-out’ – is Les Menuires het ski-mekka in het hart van de Trois Vallées in de Savoie, met 607km pistes het grootste verbonden skigebied ter wereld. Vanuit Les Menuires zwerf je gemakkelijk uit over dit eindeloze pisteareaal en vind je vlot de weg terug.
wintersport in Les Munieres

Blijf op de hoogte van Les Menuires en de sneeuwhoogtes met onze inspirerende nieuwsbrief vol Les Menuires winter en zomer tips!

Vervoer naar Les Menuires

Met de NS International ben je snel en makkelijk in Les Menuires.

Skipistes en wandelpaden

Het in Savoie Mont Blanc op 1850m hoogte gelegen Les Menuires is in februari 2015 alweer 50 jaar oud geworden. Les Menuires blijft dé betaalbare topbestemming voor sportieve gezinnen bij uitstek, met pistes voor elk niveau. Tegelijkertijd beschikt het gebied over vele wandelpaden tussen de diverse wijken waar ook de grootouders, die niet meer skiën, een aangename vakantie beleven. Sportieve skiërs weten Les Menuires al tientallen jaren te vinden vanwege de uitdagende bergflanken met piste- en offpiste afdalingen en grote hoogteverschillen.

Reizen naar Les Menuires

Binnenkort meer informatie!

Ski-in ski-out

Les Menuires maakt qua architectuur een stormachtige ontwikkeling door. Nieuwe wijken met in traditionele stijl gebouwde chalets, nieuwe luxe hotels en appartement complexen met stijlvolle architectuur geven de plaats een frisse nieuwe look. De zeer betaalbare appartementen zijn er nog steeds, maar het aanbod van luxe hotels, chalets, restaurants en ook wellness faciliteiten is sterk gegroeid. En overal in Les Menuires geldt: altijd ‘ski-in ski-out’. Nieuwe liften zorgen voor goede verbindingen en kunstsneeuw houdt de pistes onder alle omstandigheden goed.

Vakantie boeken naar Les Munieres

Tal van Nederlandse touroperators bieden accommodaties in Les Menuires. Natuurlijk kunnen Nederlandse wintersporters hun skipas en accommodatie ook rechtstreeks boeken op lesmenuires.com en booking.lesmenuires.com. Er kan gezocht worden op accommodatietype en er zijn diverse packages met speciale korting te vinden.