Winkelen in Hessen

shopping-icoon-verkeersbureaus In Hessen gaan exclusieve en unieke kleine winkels en boetiekjes hand in hand met de grote merken en beroemde modehuizen.

Frankfurt

De grootste winkelstraat van Frankfurt is de Zeil. Deze winkelstraat is een volledige voetgangerszone met veel designerwinkels en in het oude stadscentrum kleine winkeltjes De meest bekende warenhuizen zijn Kaufhof Galeria Zeil en Karstadt Zeil. Een aanrader voor winkelliefhebbers is de Zeilgalerie dat herkenbaar is aan het vele glas. Het dakterras van Zeilgalerie geeft een indrukwekkend uitzicht over de stad. Ontspan hier met een koud drankje na een lange dag winkelen in dit shopparadijs.

Kassel

In Kassel wandel je door schitterende winkelpassages en langs speciaalzaken aan de Königstrasse. Geniet in het stadsdeel Vorderer Westen in Kassel naast de mooie architectuur van een middagje shoppen. De vele boetiekjes en bijzondere winkels hebben zich in deze oude wijk verzameld en bieden een fijne tijdsbesteding voor de dag. Koop unieke souvenirs of regionale producten in een van de vele winkeltjes.

De Maerchenweihnachtsmarkt in Kassel

De Maerchenweihnachtsmarkt in Kassel

 

Ontvang gratis leuke Duitsland activiteiten

Je kunt meer handige Duitsland tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Duitsland plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Limburg an der Lahn

Winkelen in Limburg an der Lahn is een gezellige ervaring. Deze bruisende binnenstad bezit bekende winkelketens zoals Karstadt en Douglas. Wandel door het winkelcentrum van deze zakenstad of bezoek een van de boetiekjes in de oude stad. Het winkelcentrum WERKstadt Limburg biedt een uitgebreid aanbod aan kleding-, schoenen- en elektronica winkels en heeft een overdekte parkeerplaats.

 

Ontvang gratis een brochure per post over jouw Duitse vakantieregio

Je kunt nu gratis een Duitsland brochure aanvragen over jouw Duitse vakantieregio. De brochures worden per post opgestuurd. Dat betekent dat je met een paar dagen vakantievoorpret kunt hebben over bestemmingen in Duitsland zoals bijv. Nedersaksen, Baden-Württemberg, Beieren of Noordrijn-Westfalen. Kies jouw Duitse regio uit de lijst en vul je gegevens in om de brochure gratis te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Wiesbaden

Winkelen in Wiesbaden is een geweldige ervaring door het enorme aanbod van producten. Exclusieve en unieke kleine winkels en boetiekjes gaan hand in hand met de grote merken en beroemde modehuizen. Wilhelmstrasse in Wiesbaden werd lang gekenmerkt voor haar exclusieve ligging tussen de Warmer Damm, een lang gebied gevuld met veel groen en grote prestigieuze grote Wilhelmine gebouwen aan de andere kant. Hier vind je de luxemerken en hoge kwaliteit producten. In Wilhelmstraße vind je meer unieke winkels in de oude stad op Taunusstrasse zoals delicatessen, accessoires voor in huis en antieke spullen. Shoptips: De oude stad gevuld met gastronomie, sieraden, mode met de wekelijkse markt om de hoek.

De markt in Wiesbaden

De markt in Wiesbaden