Winkelen in Lahntal

shopping-icoon-verkeersbureaus
De leukste stad om te winkelen in het Lahntal is Wetzlar. Het stadje telt meer dan 100 winkels. De grootste en drukste winkelstraat ‘Bahnhofstraße’ moet je als winkelliefhebber zeker niet overslaan. Daarnaast heeft Wetzlar twee grote winkelcentra. De kleinere winkeltjes in de Karl-Kellner-Ring in het oude centrum. Daarnaast is het een echte aanrader om te winkelen in de universiteitsstad Giessen. Op de traditionele winkelstraat ‘Seltersweg’ zitten de meest uiteenlopende winkels.

 

Ontvang gratis leuke Duitsland activiteiten

Je kunt meer handige Duitsland tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Duitsland plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

 

Ontvang gratis een brochure per post over jouw Duitse vakantieregio

Je kunt nu gratis een Duitsland brochure aanvragen over jouw Duitse vakantieregio. De brochures worden per post opgestuurd. Dat betekent dat je met een paar dagen vakantievoorpret kunt hebben over bestemmingen in Duitsland zoals bijv. Nedersaksen, Baden-Württemberg, Beieren of Noordrijn-Westfalen. Kies jouw Duitse regio uit de lijst en vul je gegevens in om de brochure gratis te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*