Sport & Vrije tijd in het Lahntal

sport-icoon-verkeersbureaus
De regio kent niet alleen talloze routes voor sportieve activiteiten zoals wandelen, fietsen en kanoën, er zijn ook veel verschillende kuuroorden om heerlijk te ontspannen.

Wandelen en fietsen in het Lahntal

Het landschap dat varieert van bossen, weilanden, akkers tot klaterende beekjes heeft talkrijke wandelroutes te bieden. De ‘Lahnwanderweg’ is de populairste tocht van het Lahntal en neemt je mee door het afwisselende landschap. Verken je het gebied liever per fiets? De uitstekend verzorgde fietsroute ‘Lahntalradweg’ bevat de meest aantrekkelijke plekken van het gebied. Plan al je fietstochten met behulp van de fietsrouteplanner.

 

Ontvang gratis een brochure per post over jouw Duitse vakantieregio

Je kunt nu gratis een Duitsland brochure aanvragen over jouw Duitse vakantieregio. De brochures worden per post opgestuurd. Dat betekent dat je met een paar dagen vakantievoorpret kunt hebben over bestemmingen in Duitsland zoals bijv. Nedersaksen, Baden-Württemberg, Beieren of Noordrijn-Westfalen. Kies jouw Duitse regio uit de lijst en vul je gegevens in om de brochure gratis te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Kanoën in de Lahn

De Lahn is ter hoogte van Weilburg uitgegroeid tot een brede rivier. Ook vind je hier de enige scheepstunnel van Duitsland, deze is diep in de rots uitgekapt. Een kanotocht door dit bijzondere monument is zeker de moeite waard.

Het Outdoor-Zentrum-Lahntal in Allendorf

Dit outdoorcentrum is een van de populaire excursiebestemmingen voor gezinnen. Met onder andere een grote speeltuin en de huur van kano’s kan het hele gezin zich uitleven.

Kuuroorden in het Lahntal

Geniet van een van de mooirste en modernste thermaalbaden van Duitsland; Emser Therme in Bad Ems. Mittelhessische Kneipp-Heilbad in Bad Endbach is ook een bijzonder wellnesscentrum, waar gezondheid en ontspanning centraal staan.

 

Ontvang gratis leuke Duitsland activiteiten

Je kunt meer handige Duitsland tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Duitsland plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan