Natuur in het Lahntal

Het Lahntal staat vooral bekend om de prachtige natuur, die enorme rust uitstraalt. Natuurliefhebbers, wandel- en fietsliefhebbers en watersportliefhebbers zijn hier op de juiste plek.

Natuurpark Lahn-Dill-Bergland

Midden in de regio ligt dit natuurpark. De talloze wandel- en fietspaden bieden leuke tochten voor het hele gezin. Bezoek romantische middeleeuwse steden als Dillenburg of ontdek de bijzondere dieren die in het park leven, zoals de zwarte ooievaar. Niet alleen in de zomer geniet je van het park, in de winter haal je als wintersportliefhebber je hart op. Het park biedt veel verschillende pistes en parcoursen voor langlaufers.

 

Ontvang gratis een brochure per post over jouw Duitse vakantieregio

Je kunt nu gratis een Duitsland brochure aanvragen over jouw Duitse vakantieregio. De brochures worden per post opgestuurd. Dat betekent dat je met een paar dagen vakantievoorpret kunt hebben over bestemmingen in Duitsland zoals bijv. Nedersaksen, Baden-Württemberg, Beieren of Noordrijn-Westfalen. Kies jouw Duitse regio uit de lijst en vul je gegevens in om de brochure gratis te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

 

Ontvang gratis leuke Duitsland activiteiten

Je kunt meer handige Duitsland tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Duitsland plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan