Eten & Drinken in het Lahntal

In het Lahntal geniet je uiteraard van de typische Duitse keuken met de royale porties. De maaltijden bestaan vaak uit aardappelen, vlees en sauzen. In de steden Limburg, Wetzlar en Marburg zijn veel populaire cafés en restaurants te vinden.

Voor een echte ‘Duitse kroegenbeleving’ is een bezoek aan Schwarzer Adler zeker in Limburg de moeite waard. Deze herberg heeft een typisch gezellige Duitse inrichting. In Wetzlar is Malcomess op de Kornmarkt een echte aanrader, geniet er zowel van regionale en internationale specialiteiten. Tijdens een bezoekje in Marburg kan het drinken van een drankje in het romantisch ingerichte Café Vetter zeker niet ontbreken.

 

Ontvang gratis een brochure per post over jouw Duitse vakantieregio

Je kunt nu gratis een Duitsland brochure aanvragen over jouw Duitse vakantieregio. De brochures worden per post opgestuurd. Dat betekent dat je met een paar dagen vakantievoorpret kunt hebben over bestemmingen in Duitsland zoals bijv. Nedersaksen, Baden-Württemberg, Beieren of Noordrijn-Westfalen. Kies jouw Duitse regio uit de lijst en vul je gegevens in om de brochure gratis te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

 

Ontvang gratis leuke Duitsland activiteiten

Je kunt meer handige Duitsland tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Duitsland plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan