Campingsfrance.nl weer een stap verder!

Frankrijk is al jarenlang het populairste vakantieland voor veel Nederlanders. Het allerliefst gaan we daar natuurlijk kamperen!

accordion-frankrijk-zwembad

De website campingsfrance.nl speelt hier handig op in: op deze website worden Franse campings van verschillende organisaties en zelfstandige eigenaren geprofileerd. Met uitgebreide beschrijvingen over de regio’s, departementen en bezienswaardigheden in Frankrijk. Kortom, een handige site voor de Nederlandse vakantieganger om zich voor te bereiden op de zomervakantie.

 

ZIE OOK: Dit zwembad krijgt een 9,9 op Zoover

 

Goed geïnformeerd op vakantie!

Het vinden van de juiste kampeerplek voor tijdens de vakantie vergt nog al wat werk. Campingsfrance.nl doet er dan ook alles aan om je zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Nu kun je natuurlijk zelf ook heel goed googelen om te weten te komen wat je in Frankrijk zoal kunt doen. Maar de kans is groot dat je dan uitkomt bij de uitstapjes die iedereen al doet. Daar hebben ze bij campingsfrance.nl wat op bedacht. Door middel van blogs van “experts” leer je allerlei unieke uitstapjes, culinaire hoogtepuntjes en leuke weetjes over ons favoriete vakantieland. De contributors van de site zijn allen woonachtig in Frankrijk (geweest). Hierdoor kennen zij een streek of plaats en de eigen-aardigheden van binnen uit. Zo kun je nu bijvoorbeeld al lezen over de Abdij van Cadouin in de Dordogne en de Toren van Crest in de Drôme.

 

 

Maar er is meer. Naast dat de ruim 400 campings per regio zijn terug te vinden, kun je bij de themapagina’s ook zoeken naar een camping die echt bij je past. Zo zijn er thema’s voor mensen die op zoek zijn naar de perfecte vakantie met hun kinderen, of juist de mensen die op zoek zijn naar rust, ruimte en natuur. Er is voor elk wat wils. Met het ruime aanbod van informatie over regio’s, campings en thema’s gaan we straks met zijn allen goed voorbereid op vakantie naar Frankrijk: On y Va!

 

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

 

 

 

Comments are closed.