Koekjes bakken op vakantie met Koos Konijn

Met kleine kinderen is een lange auto rit geen plezierige bezigheid. Voor een leuke vakantie hoef je beslist niet naar het buitenland! Nog voordat je met jengelende kinderen op de achterbak wordt geconfronteerd ben je al lang en breed op je vakantieadres gearriveerd. Waarom geen vakantie langs de kust op een van de veertig vakantieparken van Roompot Vakanties?
Hallo Koos Konijn-1000

Nederland kent wel meer dan tweehonderd kilometer aan zandstrand en duinen met tientallen strandtenten waarvan een heleboel het hele jaar geopend zijn. Met een schepje en een gietertje zijn de allerkleinsten soms wel uren in de weer. Voor de wat oudere kinderen blijft het bouwen van een zandkasteel nog steeds de grootste uitdaging en dat terwijl de ouders genieten van de zon en de zee. Blijft de zon achter de wolken dan is een wandeling door de duinen of een fietstocht een welkome afwisseling. Welk vakantiepark is uw volgende bestemming?

Koekjes bakken met Koos Konijn

Koekjes bakken met Koos Konijn

In het plaatsje Ouddorp vind je Strandpark Duynhille

Het pas twee jaar oude bungalowpark Duynhille ligt op slechts een paar honderd meter van het brede zandstrand van Ouddorp. Als je aan komt staat het ontvangstcomité klaar om je hartelijk welkom te heten met mascotte Koos Konijn.

Weet je wat een receptieloze aankomst betekent? Al bij de bevestiging van jouw geboekte vakantie krijg je een uniek nummer waarmee je bij aankomst direct naar jouw bungalow kunt doorrijden. Een bezoek aan de receptie met lange wachtrijen is overbodig. Als je toevallig ook warme broodjes wilt bestellen voor het ontbijt, is dat ook heel eenvoudig via de website van het park te regelen. Gemak dient de mens.

Koos Konijn maakt elke ochtend een rondje door het park, met muziek en maakt iedereen wakker met een gezellig deuntje! De nieuwe sfeervolle witte bungalows zijn voorzien van alle luxe en comfort voor een welverdiende vakantie of weekendje weg. Er is zelfs een wasmachine en droogtrommel aanwezig in het huisje. Zeker handig bij een strandvakantie met kleine kinderen waar dagelijks de wasmand uitpuilt.

 

ZIE OOK:Van stroomgat tot Watersnoodmuseum

 

Wie een bungalow reserveert via de website van Roompot Vakanties kan zelf het luxe niveau bepalen, zoals een hottub in de tuin. WIFI is gratis en in elke bungalow is een eigen inlogcode, zonder gedoe met allerlei briefjes.

Gezellige tuin-1000

Gezellige tuin

Plezier voor kinderen staat voorop

Strandpark Duynhille is het hele jaar door bij uitstek geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Het strand is lopend of met de bolderwagen op slechts enkele minuten afstand. In de duinen kun je heerlijk wandelen en fietsen op verharde paden en er is een uitkijktoren met een adembenemend uitzicht over strand en zee. Op het bungalowpark is er elke dag een uitgebreid programma voor de kinderen samen met Koos Konijn. Dansen, knutselen en zelfs koekjes bakken, niets is te veel.

Voor wie dat wilt is er een CD van Koos Konijn te koop of neem een mascotte mee uit de shop. Natuurlijk kun je ook met Koos op de foto. De speeltuin is niet zo groot maar als je even verderop gaat met de fiets langs de duinen kom je bij speeltuin De Flipjes! De toegang is maar € 1,50 p.p. Wedden dat je nog nooit zo’n grote speeltuin uit vroegere tijden hebt gezien? Op Duynhille is geen zwembad maar op slechts twintig minuten vindt je twee tropische zwembaden. Eén richting Stellendam of nog spannender: een dagje uit naar de tropen, Omnium in Goes. Daar wordt trouwens dit jaar de tweede editie van het Super Zomer Festival georganiseerd, het grootste pop-up pretpark van Nederland. Wat dichterbij vindt je de Mekkerstee de Geitenboerderij met een kaasmakerij, ijsmakerij, pannenkoekenrestaurant, landwinkel voor wat lekkers mee naar huis en een kinderboerderij waar je de geiten kunt aaien.

Standbeeld van de Ziltwerker

Standbeeld van de Ziltwerker

Met de groeten van Koos Konijn

Het plaatsje Ouddorp kent ook een rondje om de kerk met leuke winkeltjes, restaurantjes en een viswinkel met dagelijks verse vis. Voor de dagelijkse boodschappen is er een grote Albert Heijn en een Jumbo. In het zomerseizoen heeft men in de maanden juli en augustus op de woensdag de Toeristendagen: volop activiteiten en de echte dorpssfeer van weleer met een gezellige koopjes en doe- activiteiten markt. Wie meer informatie van Zeeland wil brengt een bezoek aan het VVV Kantoor aan de Bosweg 2 te Ouddorp. Na een dag vol plezier is het gezellig weer thuiskomen op Strandpark Duynhille.

Wie een lange vakantie viert of vaker in Zeeland verblijft is voordeliger uit met de ZeelandPas. De voordeelpas geeft je geweldige kortingen én gratis extra’s bij attracties, musea en andere uitjes in Zeeland. Kijk maar eens op www.zeelandpas.nl. En ben je benieuwd naar de andere leuke vakantieplekjes aan zee van Roompot Vakanties dan kun je de folder aanvragen.

Wie echt verliefd raakt op dit nieuwe bungalowpark Duynhille kan ook besluiten een vakantiebungalow te kopen. De droom van een tweede huis in Zeeland voor een lange vakantie of weekendje weg.

 

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *