Kom aanstaande zaterdag naar het Flamenco Festival Rotterdam!

Kom aanstaande zaterdag 21 juni naar het Flamenco Festival Rotterdam! Voor de zevende keer organiseert Pacific Enterprises Unlimited in Café Grounds in Rotterdam dit Flamenco Festival. Een gratis evenement voor iedereen die van Flamenco en Spaanse kunst & cultuur houdt. Leef je uit en kom genieten van de Spaanse sfeer, hapjes, en Flamenco muziek.

Programma

Om 15.00 uur wordt het festival geopend met de familievoorstelling Flamenkita van Samba Salad, een flamenco sprookje over de belevenissen van een betoverde flamencogitaar. Tot 23 uur kun je genieten van optredens van onder andere het Zzoniquete koor Coro Flamenco, de amateurdansgroepen van de SKVR, Karin Eij en Flamenco Rosa de Compás, Mujer_Klórika en de Claxoneros. Een volledig overzicht van het programma vind je op de website van Pacific Enterprises Unlimited en op de Facebook pagina van Flamenco Festival Rotterdam.

Flamenco Festival Rotterdam 2013 Foto Spainmadeforyou

Flamenco Festival Rotterdam 2013

 

Extra workshops

Tijdens het evenement in Rotterdam worden er verschillende workshops gegeven, verzorgd door de Madrileense Karen Rubio Lugo. Hieraan zijn extra kosten verbonden. Voor meer informatie en aanmelding voor een workshop mail naar stichting2flamenco@gmail.com. Als er nog plaatsen beschikbaar zijn, kun je je ook nog op de dag zelf, 21 juni, opgeven voor een workshop.

Dansvoorstelling op Flamenco Festival Rotterdam 2013 Foto Spainmadeforyou

Dansvoorstelling op Flamenco Festival Rotterdam 2013

Praktische informatie

Datum: zaterdag 21 juni 15.00–23.00 uur
Adres Café Grounds: Pieter de Hooghweg 125, Coolhaveneiland, Rotterdam
Bereikbaarheid met tram: Vanaf Centraal Station Rotterdam tram 8 richting Spangen; halte Pieter de Hoochweg.
Bereikbaarheid met Metro: Vanaf Centraal Station Rotterdam metro richting Spijkenisse; op station Beurs overstappen op metro richting Schiedam; uitstappen bij metrostation Coolhaven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *