IPW 2014 in Chicago, dag #1

Patrick boekte een ticket naar Chicago om IPW (PowWow) te bezoeken om ervaringen uit te wisselen met Internationale US Domestic bestemmingen en contacten op te doen.

Onder de indruk van de grootte van mijn nieuwe Rimowa koffer en de in aanbouw zijnde lounge op Schiphol vloog ik naar Chicago. Na een korte tussenstop op Parijs CDG om de vernieuwde lounge uit te testen hing ik nog ruim 8 uur in de lucht. Prachtige stukken Groenland kwamen voorbij die ik zag met een half oog tussen de hazenslaapjes door, ondertussen luisterend naar klassieke muziek op mijn iPad mini. Mijn iPad en ik zijn onafscheidelijk, juist op reis!

Na een stadstour kon ik inchecken in het Hyatt McCormick hotel. De Nederlandse delegatie slaapt hier altijd tijdens de IPW beurs. Een nieuw 4-sterren hotel 4-sterren voorzien van alle gemakken. Jetlagged besloot ik om 20h het beste hotel bed, zoals Hyatt dat op Twitter meldde, te testen

Precies volgens mijn biologische klok werd ik om 3:30 wakker en besloot ik om 5h lokale tijd dat het tijd was om naar de gym te gaan. Uitgerust met de nieuwste Technogym apparatuur en voorzien van handdoeken en water was dit lekker wakker worden en de beste manier om van mijn jetlag af te komen.

Na het posten van een foto van het uitgebreide ontbijt, waar alweer snel op gereageerd werd door het hotel op Instagram, kon ik mijn toegangsbadge ophalen. Zoals we gewend zijn verliep dat proces vlekkeloos en met de welbekende Amerikaanse vriendelijkheid en behulpzame staff.

Ontbijt in het Hyatt hotel

Ontbijt in het Hyatt hotel

De rest van de dag stond ik het teken van proeven van de heerlijkste gerechten in het 360 Chicago Center, waar de beste restaurants van Chicago hun gerechten presenteerden. Daarna volgde de officiële opening door de burgemeester van Chicago en de mensen van het Verkeersbureau van Chicago, ChooseChicago. Gedreven mensen die één team vormen om meer buitenlandse toeristen naar de stad te halen.

IPW Chicago

IPW Chicago

De komende dagen ga ik meer van de stad ervaren, morgen is de eerste officiële beursdag. Ook daar doe ik weer verslag van.

Comments are closed.