ITB nieuws dag 2

Glamping in Nieuw-Zeeland. Open de tent rits en aanschouw de pinguïns. Deze ervaring krijg je mee op Bank Peninsula op het zuider eiland. Boekingen zijn mogelijk vanaf september. Dolfijnen en zeehonden zwemmen voorbij, zo bijzonder heb je zelden of nooit gekampeerd.

1. Ook vanaf september. Een truck safari door het zuid-westen van Thailand. Olifanten, cultuur, regenwoud, kajaks, jungle tracks… Een hele belevenis en ook super voor families met kinderen vanaf 7 jaar. De laatste nacht slaap je in Elephant Hills Rainforest Camp en wordt je de volgende dag wakker met een onvergetelijk uitzicht.
20140306-231113.jpg

2. Hoog bezoek vandaag. Een echte Thaise Prinses, de dochter van de koning nog wel en plotseling stond ik in het rijtje van het ontvangstcomité, geheel per toeval overigens.
20140306-190156.jpg

3. Chic Outlet Shopping® lanceert een app, zodat shoppers in deze designer outlets nog beter uit de voeten kunnen. Alle informatie over jouw favoriete designer winkels, exclusieve aanbiedingen en een plattegrond. En je download er ook nog eens je gratis wifi mee. Deze chique outlets bevinden zich onder meer in de buurt van Madrid, Londen, Barcelona, Milaan en net over onze grens bij Maasmechelen. Nu gratis te downloaden voor Apple en Android.
20140306-230934.jpg

Comments are closed.