cultuur-icoon-verkeersbureaus

Kunst en Cultuur in Thailand

Naast alle beelden en tempels die je kunt bezoeken in Thailand, is een museum bezoek een leuke afwisseling. Niet alleen om cultuur te snuiven, maar de aangename airconditioning kan verkoeling bieden tijdens een warme dag.

bangkok-national-museum

 

Vraag een corona / PCR Test aan voor Thailand

Door het opgeven van je email adres zal onze collega Eva je binnen 5 minuten een e-mail sturen met meer informatie over de PCR test, die verplicht is als je naar Thailand wilt reizen.

 

Zonder een negatieve testuitslag mag je niet naar Thailand reizen. In de e-mail vind je ook terug wat de kosten zijn van een PCR test voor Thailand. Ook gelden er strikte voorwaarden voor de ouderdom van het testcertificaat met de negatieve uitslag voor Thailand. Vaak mag deze niet ouder zijn dan bijvoorbeeld maximaal 4 dagen voordat je aankomt. Ook deze informatie staat gedetailleerd in de e-mail beschreven.

 

 

National Museum Bangkok

Het National Museum in Bangkok is het grootste museum in Zuidoost Azië. Het museum is gevestigd in een 18e eeuws paleis. De collectie bestaat vooral uit Thaise sculpturen, meubels en instrumenten.

Spoorwegmuseum

In Kanchanaburi ligt de beroemde, maar vooral beruchte brug “The bridge over the River Kwai”. De brug dankt haar naam aan de 16.000 krijgsgevangenen en 90.000 werkkrachten die tijdens de aanleg stierven. Het erbij gelegen spoorwegmuseum is zeker de moeite waard. Hier kan je alles over de brug te weten komen.

De leukste hotspots in Bangkok in een Insider Travel Guide

Download hem hier gratis. Alleen vandaag ontvang je de Bangkok reisgids gratis in je e-mail.