Overnachten in Kwazoeloe-Natal

overnachten-hotel-icoon-verkeersbureaus
Ben je op zoek naar basic hotels of juist naar een luxe oord? Onze in Kwazoeloe-Natal woonachtige Contributors zijn voor jou op zoek gegaan naar de beste lodges, hotels en guesthouses.

Simunye

Verborgen in de prachtige Mfule Riviervallei en beschut door hoge kliffen ligt Simunye. De enige manier om deze afgelegen lodge te bereiken is met een ossekar of te paard. Zoeloe dansers zullen je vermaken tijdens een traditioneel diner.

simunye-bed

simunye-hut

simunye-rivier

Coral Tree Guesthouse

Dit in koloniale stijl gebouwde guesthouse ligt in een kleine tuim met inheemse bomen en kijkt uit over de Southbroom Golfbaan en de oceaan. Zes stijlvolle ensuite slaapkamers hebben hun eigen privé ingang en patio. Gastverblijven zijn omringd door veranda’s, die je alle ruimte bieden om heerlijk te ontspannen. De parkeerplaats is beveiligd en is toegankelijk voor alle gasten.

coral-tree-bedden

coral-tree-golfbaan

coral-tree-guesthouse

coral-tree-terras

coral-tree-zee

 

Handige tips voor je Zuid-Afrika vakantie!

Ontvang tips om je Zuid Afrika vakantie goed voor te bereiden. Denk aan hotel aanbiedingen, vaccinatie informatie en tips om de Big Five goed te fotograferen. Vul hieronder je e-mail adres in om de gratis tips te krijgen.

Teremok Marine

Je zult je thuis voelen in deze stijlvolle lodge, met een Afro-chique ‘look en feel’. De gemeenschappelijke ruimtes zijn overzichtelijk en uitnodigend. Je zult je met een spannend boek en een goed glas wijn willen nestelen in een van de comfortabele stoelen. De open haard is veelvuldig het middelpunt van het sociale gebeuren, zelfs in de zomer. De lodge is verdeeld in 6 niveaus met verschillende ruimtes om te dineren en te ontspannen. Gewonnen prijzen: ‘Zulu Kingdom Service Excellence Award’ 2005, 2006, 2007 & 2008 Winnaar van de ‘Amarula Best Retreats in Africa Service Excellence Award’ – 2008

teremok-marine-bad

teremok-marine-balkon

teremok-marine-slaapkamer

teremok-marine-wastafels

Fordoun Hotel and Spa – Drakensberg

Het Fordoun ligt in de heuvels van de binnenlanden van Kwazoeloe-Natal en heeft als voornaamste doel om elke gast een positief en ontspannen verblijf te bezorgen. Een voormalig boerenerf en terrein van een zuivelfabriek zijn getransformeerd tot een hotel met spa dat meerdere prijzen en onderscheidingen heeft gewonnen. De prijs ‘SA top Boutique Hotel & Spa’ werd bij de ‘Les Nouvelles Esthetiques Conference’ toegekend. Het hotel won tevens de ‘Heritage and Culture’ categorie bij de ‘Amarula 100 Best Retreats in Africa Awards 2008’ en in 2009 ‘South Africa’s Leading Spa Resort’ bij de ‘World Luxury Travel Awards’. De philosophie van het Fordoun richt zich op positieve energie en plezier in het leven. Gasten zullen genieten van heerlijk eten, een spannende selectie wijnen en uiterst gastvrij personeel.

fordoun-bad

fordoun-huisjes

fordoun-meertje

fordoun-sauna

fordoun-speelgoed

Hartford House – Drakensberg

Dit wereldklasse hotel bevindt zich bij een stoeterij. Het is bekend vanwege de uitstekende service en het bekroonde restaurant. De vele prijzen die dit hotel heeft gewonnen spreken voor zich:

  • Gekozen tot ‘Best Boutique Hotel: Top Billing – Momentum Lifestyle Awards’. Een van de 23 gouden prijswinnaars in de ‘AA Travel Guides Acccommodation Award Programme’.
  • Gekozen door ‘Fair Lady’ als de ‘Number 1 Romantic Rendezvous’
  • Verschillende keren verschenen in de top twee van ‘Fine Country Estates’ op de Indaba, Zuid-Afrika’s internationale vakantiebeurs.
  • Beschreven door de Marie Claire als ‘Een van Afrika’s meest memorabele belevingen’.
  • Gewaardeerd door het tijdschrift Cosmopolitan als ‘Zuid-Afrika’s meest romantische bestemming’.
  • In zijn enige beoordeling in de afgelopen jaren, rekende ‘American Express’ het Hartford House bij zijn ‘Top Five Luxury Lodges in its Southern African Classic Collection’.

Er zijn romantische privé chalets voor diegenen die alleen willen zijn. En als je de stoeterij bezoekt, zou het zomaar kunnen dat u daar de beroemde racepaarden van de sjeiks van Dubai ziet staan.
Vraag een reisgids aan voor meer vakantieplezier.

hartford-house-bed

hartford-house-diner

hartford-house-suite

hartford-house-tuin

hartford-house-toetje

hartford-house-paarden

Pakamisa Game Reserve

Deze lodge bestaat uit 8 luxueuze suites. Alle suites hebben een deluxe badkamer (met twee wastafels, douche, toilet en bad), slaapkamer, lounge met minibar, thee & koffie faciliteiten, elektronische kluis en een privébalkon. Voor paardenliefhebbers worden er safari’s te paard aangebodendoor het reservaat. Tevens zijn er begeleide safari’s en safariwandelingen.

pakamisa-game-reserve-bergen

pakamisa-game-reserve-veranda

pakamisa-game-reserve-zwembad

pakamisa-game-reserve-suite

Phinda Game Reserve

De Phinda Game Reserve wordt beschouwd als het juweel van KwaZoeloe-Natal. Dit Big 5 wildreservaat is vaak omschreven als de ‘Zeven wereldwonderen’ vanwege de 7 verschillende leefgebieden: bos, grasland, drasland, woud, bergen, rivieren en moerassen. Het is ook dichtbij de warme wateren van de Indische Oceaan. Het bestaat uit 3 luxe lodges; Phinda Forest lodge, Rock lodge en Zuka lodge. Vraag een reisgids aan voor meer vakantieplezier.

phinda-game-reserve-berg

phinda-game-reserve-eetzaal

phinda-game-reserve-haard

phinda-game-reserve-huisjes

phinda-game-reserve-kaarsen

phinda-game-reserve-slaapkamer

phinda-game-reserve-terras-avond

phinda-game-reserve-zwembad-avond

phinda-game-reserve-zwembad

G6HN1516

phinda-game-reserve-deur

phinda-game-reserve-hut

phinda-game-reserve-buitendouche

phinda-game-reserve-huisje