Shopping in Johannesburg

Liefhebbers van winkelen kunnen naar hartenlust shoppen in één van de vele malls in Johannesburg, waar je zowel grote moderne winkels vindt als minder bekende ketens. Daarnaast zijn er diverse outlet shops in Johannesburg. De meeste bekende mall is Sandton City Mall waar je je rustig een hele dag kunt vermaken. Je vindt er tientallen kledingwinkels, designer shops, restaurants, theaters en bioscopen.

Wil je liever wat originelers en lokalers? Dan kun je naar ‘Bus Factory’ aan President Street waar je heel veel winkels vindt waar je sieraden en accessoires kunt kopen. Bij het Drum Café is het goed toeven en kun je zo maar een gratis optreden meepakken.

Collectors Treasury Johannesburg

Collectors Treasury Johannesburg

In Johannesburg zijn ook diverse bijzondere boekwinkels te vinden, zoals Boekehuis in Melville. Dit is een onafhankelijke boekwinkel een een prachtig oud gebouw. In de tuin kun je lekker beschut een kop koffie drinken. In Maboneng vind je de meest bijzondere tweedehands boekwinkel van Johannesburg: Collectors Treasury. De winkel heeft maar liefst 8 verdiepingen en is van kelder tot zolder gevuld met tweedehands boeken en antiquiteiten. Waarschuwing: ga je eenmaal naar binnen, dan kan het weleens even duren voordat je weer buiten bent!

 

Handige tips voor je Zuid-Afrika vakantie!

Ontvang tips om je Zuid Afrika vakantie goed voor te bereiden. Denk aan hotel aanbiedingen, vaccinatie informatie en tips om de Big Five goed te fotograferen. Vul hieronder je e-mail adres in om de gratis tips te krijgen.