Swaziland

Bijna in zijn geheel omringd door Zuid-Afrika, herbergt Swaziland een rijke geschiedenis en cultuur, ook al is het een van de kleinste landen van Afrika. Dit land is een must voor de liefhebber van de zogenaamde Big Five. Bovendien zijn er enkele excellente golfbanen zoals bijvoorbeeld de Royal Swazi Golf Course. De beste informatie voor een geslaagd verblijf kan het verkeersbureau van Swaziland je geven.

Reizen naar Swaziland

Blijf op de hoogte van Swaziland metonze inspirerende nieuwsbrief vol Swaziland tips!

Pracht en Praal

Swaziland staat bekend om zijn schitterende natuur en vooral de mooie natuurparken en reservaten zijn het bezoeken waard. Malolotje Natuur Reservaat is een van de beste plekken in Zuidelijk Afrika om te wandelen. Reizigers kunnen door de weiden op de berg lopen, sprankelende beekjes volgen en in verfrissende poeltjes zwemmen. Dit allemaal terwijl ze aan alle kanten omringd worden door de bergen van Swaziland.

 

Handige tips voor je Zuid-Afrika vakantie!

Ontvang tips om je Zuid Afrika vakantie goed voor te bereiden. Denk aan hotel aanbiedingen, vaccinatie informatie en tips om de Big Five goed te fotograferen. Vul hieronder je e-mail adres in om de gratis tips te krijgen.

Actieve vakantie in Swaziland

Voor wie op zoek is naar meer spanning en sensatie is het mogelijk om te raften. De Grote Usutu Rivier is de beste plek om te raften in Swaziland. Versnellingen van klasse 4 en het wildleven dat zich aan de oevers bevindt, maken iedere raft tot een waar avontuur. Vlakbij het Mkhaya Wildlife Sanctuary komen veel wilde dieren naar de oever om water te drinken waardoor je het gevoel hebt middenin de wildernis te varen.

Voor meer informatie

Swaziland Tourism Authority

www.welcometoswaziland.com