Sport & Vrije tijd in de Dominicaanse Republiek

sport-icoon-verkeersbureaus De Dominicaanse Republiek staat bekend als één van ‘s werelds meest gewilde bestemmingen voor zakelijke reizen en vrije tijd. Neem een aantal van de mooiste en gevarieerde natuurlijke landschappen in het Caribisch gebied en aan te vullen wereldklasse reis- en verblijfkosten infrastructuur.
dominicaanse-republiek-zip-lines-anamuya-bavaro

Voeg daarbij de verscheidenheid aan natuurlijke en culturele attracties in het strand, bergen en de stad bestemmingen. Speel op één van de 26 golfbanen. Voel de adrenaline bij de avontuurlijke activiteiten en ontspan later met een spa-behandeling, gevolgd door een drankje en een diner in je resort hotel.

golfbaan Casa de Campo

golfbaan Casa de Campo

Zoals ze zeggen in de Dominicaanse Republiek, is honkbal veel meer dan een spel. Bezoekers van de Dominicaanse Republiek kunnen zelf de passie waarmee Dominicanen het spel spelen ervaren bij de jaarlijkse winterseizoen kampioenschappen.
dominicaanse-republiek-honkbal

Watersport in de Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek heeft de op 2-na-langste kustlijn in het Caribisch gebied van bijna 1.000 mijl. Het grootste deel van deze kust kent rustige stranden, ideaal om te genieten van witte stranden en kristalhelder water. Andere stranden, zoals Cabarete Kite Beach, zijn ideaal voor watersporten zoals surfen, kite boarding, boogie-boarding en windsurfen. Natuurlijk heeft het land al een aloude bestemming van vissers, en de komende jaren worden er voor verschillende internationale bill-viswedstrijden gehost, zoals het blauwe marlijn-vissen toernooi op Cabeza de Toro, de ESPN Billfish Xtreme Tournament in Punta Cana Resort & Club en de nieuwe International Billfish Shootout bij Cap Cana Marina, de grootste jachthaven in het Caribisch gebied.