Dominica

Dominica is een paradijs voor avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar een unieke vakantie-ervaring. Het aanbod varieert van wandelen, culturele evenementen en festivals, duiken en watersporten, walvissen en dolfijnen spotten en canyoning tot een bezoek aan de laatste inheemse bevolking van het Caribisch gebied – de Kalinago Indianen. Dominica ligt ten zuiden van Guadeloupe en ten noorden van Martinique in het oostelijke Caribische gebied.

Reizen naar Dominica

Vliegtickets naar Dominica

Langeafstandsvlucht met Air Belgium vanuit Charleroi of met KLM vanuit Amsterdam naar de eilanden Martinique of Guadeloupe of met Air France vanuit Parijs naar Martinique, Guadeloupe of Sint-Maarten.

​Reizigers kunnen Dominica vervolgens met het vliegtuig bereiken met Air Antilles, Air Sunshine, Coastal Air Transport, Seaborne Airlines of WINAIR vanaf de omliggende hubs op de naburige eilanden Guadeloupe en Martinique en vanuit Antigua, Barbados, Puerto Rico, St. Maarten en de Amerikaanse Maagdeneilanden. Er wordt ook een veerdienst aangeboden naar Dominica door Walferry en L’Express-Des-Îles vanaf Guadeloupe, Martinique of St. Lucia.
Bekijk de ticket aanbiedingen!

Hotels op Dominica

Volgens Booking.com zijn er 85 hotels in Dominica. Ontdek de accommodatie mogelijkheden met onze tips.

 

 

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Dominica

Discover Dominica Authority

5 - 7 Great Marlborough Street
Roseau
Dominica


Facebook: facebook.com/DiscoverDominica
YouTube: youtube.com/user/discoverdominica/
Instagram: instagram.com/discoverdominica

 

Neem contact op met Discover Dominica Authority

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Dominica