Win de reisgids “Inspirerende reisroutes door Spanje en Portugal”

Wat is de camper populair zeg! De helft van de campings lijkt gevuld met dit fijne kampeermiddel. Waar ga jij heen dit jaar? Heb je plannen voor Portugal of Spanje met de auto of camper? We hebben een paar mooie tips voor je. Ook kun je een slow-travel reisgids winnen met Inspirerende reisroutes door Spanje en Portugal. Deze week mogen we maar liefst 3 van de dikke reisgidsen verloten van Unieboek | Het Spectrum. Lees snel verder hoe jij kans maakt.

 

Win de reisgids “Inspirerende reisroutes door Spanje en Portugal”

Deze dikke pil van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bevat 432 pagina’s vol Spanje en Portugal tips. Take the slow road is niet voor niets de ondertitel van het boek. Auteur Martin Dorey, koning van de kampeerbus, beschrijft hoe je op je gemak Spanje en Portugal kunt herontdekken en je camperdromen uitkomen. Ook als je met de auto en caravan naar het Iberische schiereiland reist.

Het boek toont de mooiste plekken én wat er zo speciaal aan is. Dit boek neemt je (langzaam) mee naar groene velden, stranden, bergen en rustige wegen, waardoor je het liefst meteen zou willen vertrekken. Met schitterende foto’s, handige kaarten en grappige teksten neemt Martin Dorey je mee op een reis waarvan je kunt genieten zonder haast.

 

Doe mee en win

Deze week kun jij een van de 3 reisgidsen winnen. Hoe? Dat is eenvoudig. Geef hieronder jouw volgende bestemming op, je naam & e-mailadres en over een week hoor je van ons of jij 1 van de gelukkige winnaars bent.

 

 

 

 

Een gratis reisbrochure over Duitsland of Oostenrijk

Van heel veel bestemmingen in Duitsland & Oostenrijk zijn gratis brochures beschikbaar. Onze partner Vakantiekompas heeft een lijst met bestemmingen waaruit je kunt kiezen. In Oostenrijk zijn dat bijvoorbeeld Tirol & Karinthië. In Duitsland kies je uit een lange lijst van bestemmingen in:

  • Beieren
  • Hessen
  • Noordrijn-Westfalen
  • Thüringen

Bekijk de lijst met bestemmingen hier en bestel gratis het informatiemateriaal voor jouw volgende vakantie.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.