Kom jij Spanje proeven tijdens La Vuelta?

Dit jaar vindt de start van de bekende wielerwedstrijd La Vuelta plaats in Utrecht. Deze Ronde van Spanje is een unieke kans om bekender te worden met heerlijke plekken in Spanje. Het Spaans Verkeersbureau organiseert in de maand juni namelijk evenementen en presentaties rondom La Vuelta. Tijdens deze Spaanse La Vuelta Weken kun je in Utrecht van Spaanse steden proeven, beleven en genieten. Kom jij ook?

 

Proef het duurzame Aragón

Van 7 t/m 12 juni zal Aragón de hoofdrol spelen in Utrecht. Proef, beleef en geniet van Aragón. Op het menu van de Winkel van Sinkel staat deze week een speciaal menu met streekproducten uit deze bestemming. En vergeet niet het info- en inspiratiepunt te bezoeken waar extra activiteiten zullen plaatsvinden.

 

Proef het duurzame Andalusië

Van 13 t/m 19 juni speelt Andalusië de hoofdrol. Proef, beleef en geniet van Andalusië. Op het menu van de Winkel van Sinkel in Utrecht staat deze week een speciaal menu met streekproducten uit Andalusië. Vergeet niet het info- en inspiratiepunt te bezoeken waar extra activiteiten zullen plaatsvinden over bijvoorbeeld fietsen in Spanje en in het bijzonder in Andalusië.

Op 17 juni om 17.00 uur vind je bij het infopunt algemene informatie over fietsen in Spanje en in het bijzonder in Andalusië.

 

Proef de duurzame stad Valencia

Wie aan Valencia denkt, denkt aan Paella. Van 20 t/m 26 juni speelt Valencia stad de hoofdrol in de Winkel van Sinkel. Proef, beleef en geniet van Valencia-stad. Op het menu van de Winkel van Sinkel staat deze week een speciaal menu met streekproducten uit Valencia.

Bij het info- en inspiratiepunt zullen extra activiteiten plaatsvinden met Valencia als thema. Op 10 juni, om 17.00 uur vind je bij het info-punt informatie over fietsen in Spanje en in het bijzonder Valencia, de route van El Cid en de groene weg Vía Verde Ojos Negros.

 

Ook andere Spaanse steden en regio’s komen aan bod zoals Mallorca en Navara. Op 1 juli om 17.00 uur vind je bij het infopunt algemene informatie over fietsen in Spanje en in het bijzonder over de eiland Mallorca en de regio Navarra.

 

 

 

Kijk op de speciale site spaanseevenementen.nl voor alle informatie en om je aan te melden voor de diners. Op de Facebook pagina www.facebook.com/spain.info.nl vind je ook meer inspiratie voor je volgende Spanje trip.

 

Locatie Spaanse La Vuelta Weken

Winkel van Sinkel

Oudegracht 158
3511 AZ Utrecht

 

Het Info-punt staat direct aan straat en is geopend van 7 juni t/m 10 juli (dinsdag t/m zondag) van 11.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis.

 

 

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

 

Comments are closed.