Dit zijn de leukste manieren om het vakantiegevoel naar huis te halen

In deze gekke tijd dat het coronavirus om ons heen grijpt, is hét advies om zoveel mogelijk binnen te blijven. Nu je veel thuis zit en je komende tripjes wellicht al geannuleerd zijn, kan je het vakantiegevoel natuurlijk ook naar huis halen. We geven je graag inspirerende tips!

Nu even thuis en straks weer heerlijk naar het strand van bijv. Ras al Khaimah.

Nu even thuis en straks weer heerlijk naar het strand van bijv. Ras al Khaimah.

Zo vervelen jullie je niet thuis!

Ben je bang dat je je de komende tijd gaat vervelen? Of weet je niet hoe je de kinderen moet bezighouden nu ze het huis nauwelijks verlaten? Haal het vakantiegevoel in huis met deze producten die je vaak tijdens je vakantie gebruikt. Geef de kids een leuke tipi tent voor in de tuin of speel samen een kaartspel zoals je dat op vakantie doet. Kleur samen een enorme kleurplaat in van Madrid of vermaak je met een legpuzzel van je favoriete reisbestemming. Wil je reisinspiratie opdoen voor als het coronavirus weer verdwenen is? In dit boek vind je de mooiste stedentrips voor op je bucketlist.

Richt je huis in met tropische planten en vrolijke bloemen

Wil je je huis inrichten in de door jou gewenste vakantiesfeer? Koop wat extra tropische planten bij het tuincentrum of een paar mooie bloemen bij de supermarkt als je boodschappen doet. Door de vrolijke kleuren haal je het gevoel van de lente alvast in huis. Wie wordt er nou niet blij van een mooie bos bloemen op tafel?

Volg het laatste nieuws over het coronavirus

Wil je graag het laatste nieuws volgen over het coronavirus en wat dat betekent voor onze reislust? De redactie van Verkeersbureaus.info probeert jou zo goed mogelijk te informeren. In dit artikel lees je continue de meest recente updates van reisbureaus, vliegmaatschappijen en landen. We werken het artikel dagelijks meerdere keren voor je bij.

Tip: Sla het artikel op in je favorieten of op je beginscherm van je smartphone of iPad.

 

 

Tot slot. Eet gezond, neem voldoende vitamine C in en was je handen frequent en minimaal 20 seconden. Alleen samen kunnen we de verspreiding van het virus stoppen en zo snel weer op reis gaan. Gebruik de kortingscode verkeersbureaus voor 10% korting bij het bestellen van een doosje Altrient C vitamine C.

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

 

Comments are closed.