Deze winterse activiteiten wil je dit jaar niet missen

Na een mooie warme zomer is het toch echt tijd voor: de winter. De dagen worden korter en de temperatuur gaat richting vriespunt. De perfecte tijd voor wat winterse activiteiten. Laat je inspireren en ga wintersporten in Duitsland, wandelen over het strand in Nederland of schaatsen in Amerika.

Dit is de beste wintersport locatie vlakbij Nederland

Wil je graag skiën of snowboarden maar wil je liever niet te ver reizen? Winterberg in Duitsland is dan de beste locatie. Op ongeveer 250 kilometer afstand van Utrecht vind je 27,5 kilometer aan witte pistes. Door de vele besneeuwingsinstallaties in het gebied zijn jaarlijks 90 sneeuwdagen verzekerd. Huur je ski’s of snowboard en trek er zelfstandig op uit of neem deel aan een van de skilessen van Nederlands sprekende skileraren.

Deze hotels liggen vlakbij het skiparadijs van Winterberg:

Dit is de mooiste plek voor een winterse wandeling

Als je gek bent op wandelen is Vlieland ook in de winter een heerlijke bestemming. Je vindt er een oase van rust en een intense stilte. Maak er een winterse wandeling over het strand en geniet van het geluid van de ruige zee op de achtergrond. Warm bij terugkomst in je hotel op met een kop warme chocolademelk. Na een aantal dagen zul je je als herboren voelen.

Deze hotels liggen in de mooie winterse natuur van Vlieland:

Dit zijn de mooiste schaatslocaties in New York

Ben je een echte schaatsliefhebber? Op verschillende locaties in New York vind je enorm leuke schaatsbanen. Huur een paar schaatsen en beleef een unieke ervaring tussen de hoge wolkenkrabbers op de bekendste schaatsbaan van Manhattan: Rockefeller Center. Of kies voor een schaatsbaan tussen het groen van de bomen bij Central Park. Ben je nog geen ervaren schaatser? Op de schaatsbaan bij Bryant Park heb je de mogelijkheid om schaatsles te volgen.

Deze hotels liggen vlakbij de mooiste schaatsbanen van NYC:

Comments are closed.