Dit zijn de allerleukste attractieparken wereldwijd

Zin in een dagje plezier met de hele familie? Ontdek de allerleukste attractieparken voor een dagje weg of zelfs een weekendje ertussenuit. Vier het 55-jarig jubileum van één van Nederlands bekendste attractieparken, ontmoet Beertje Paddington net over de grens of breng een bezoek aan een echt Amerikaans attractiepark middenin een winkelcentrum.

Het Underwater Adventures® Aquarium in de Mall of America in Minnesota

Het Underwater Adventures® Aquarium in de Mall of America in Minnesota

Op avontuur in ‘s werelds grootste indoor attractiepark én winkelcentrum

De Mall of America® is een leuk dagje uit voor het hele gezin. Behalve uitgebreid winkelen in dit overdekte winkelcentrum of eten in een van de vele restaurants, kun je ook in de draaimolen of de achtbaan. De Mall of America herbergt een compleet attractiepark van Nickelodeon Universe® and the Underwater Adventures® Aquarium SEA LIFE® Minnesota Aquarium. Er worden regelmatig live optredens georganiseerd, je kunt er de nieuwste gadgets uitproberen of zwemmen met zeedieren in het aquarium. De Metro Transit verbindt de Mall of America in een half uur met het centrum van Minneapolis, een groene stad die net als de Mall of America bekend staat om tax-free shoppen. Lees hier meer over de Mall of America.

Spongebob en Patrick in Nickelodeon Universe® in de Mall of America

Het leukste uitje over de grens

In Europa Park kun je Beertje Paddington ontmoeten, vliegen over de mooiste plekjes van Europa in een gigantische panorama-vliegsimulator, of een ritje in de achtbaan met een Virtual Reality bril beleven. Dit jaar staat Duitslands grootste attractiepark speciaal in het thema van de Franse cultuur en kun je je even in de gouden tijden van Parijs wanen. Spot de Moulin Rouge of geniet van Franse muziek. Europa-Park ontving in 2017 de ‘Golden Ticket-award’ voor beste attractiepark ter wereld. Lees hier meer over Europa Park.

 

 

Slagharen viert feest

Attractiepark Slagharen bestaat maar liefst 55 jaar! Dat wordt gevierd met nieuw entertainment, een nieuwe 4-D film, speciale jubileumactiviteiten en een nieuwe park entree. De mascottes Randy & Rosie heten je welkom bij binnenkomst en ze hebben hun eigen parkshow in de Music Hall. In het American Circus Theater wordt door binnen- en buitenlandse artiesten een nieuwe show vol met spanning, humor, illusionisme en acrobatiek opgevoerd. Als na de zomer de dagen weer korter worden, zullen er elke avond duizenden lichtjes worden ontstoken. Vervolgens trekt een parade met verlichte wagens en artiesten door het attractiepark en wordt de dag afgesloten met een spectaculaire nieuwe show inclusief water, lasers en vuurwerk. Slagharen is ook een leuk idee voor een weekendje weg. Je kunt namelijk overnachten in een van de huisjes in het bungalowpark. Lees hier meer informatie over een bezoek aan Slagharen.

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Comments are closed.