Vakantievoorpret met Wat & Hoe Onderweg

Als je op zoek bent naar praktische informatie, goede plattegronden en uitgestippelde dagtochten, ga je met Wat & Hoe Onderweg goed voorbereid op vakantie! De reisgidsen van Wat & Hoe Onderweg bevatten veel wandel-, fiets- en autoroutes, adresjes om te logeren of te eten en insider tips voor verrassende activiteiten.

Door de indeling op kleur zijn de gidsen overzichtelijk en is de benodigde informatie makkelijk te vinden. Deze serie bevat inmiddels 12 bestemmingen, en daarvan lichten we er graag drie uit.

1. Mecklenburg-Vorpommern

Romantische villa’s aan zee, hoge krijtrotsen en houten pieren met elegante paviljoens. Langs de Oostzeekust en op de eilanden van Mecklenburg-Vorpommern komt de elegante badcultuur van de belle époque weer tot leven. Maar ook het binnenland is uitnodigend. Zoals het Mecklenburger Merenplateau met zijn duizend meren en middeleeuwse vestingstadjes. De duizenden kilometers aan wandel-, fiets- en vaarroutes, bijzondere logeeradressen, uitstekende restaurants en gemoedelijke kroegjes maken Mecklenburg-Vorpommern tot een onvergetelijke bestemming.
reisgids-wat-hoe- onderweg-mecklenburg-vorpommern

2. Waddeneilanden

Prachtige luchten, uitgestrekte natuur en heerlijke stranden: het is genieten op elk Waddeneiland. De wind waait alle haast van je af en wat rest is totale ontspanning. De afwisseling van eb en vloed zorgt voor een uniek ecosysteem met duizenden zeldzame planten en dieren. En dan zijn er nog de stranden, de bijzondere slaapadressen en heerlijke eetgelegenheden: de Nederlandse Waddeneilanden zijn een paradijs voor vakantiegangers.
reisgids-wat-hoe- onderweg-waddeneilanden

3. Zweden

Zweden staat voor liefde voor de natuur en een sterk gevoel van vrijheid. Dit uit
zich het best in het Zweedse allemansrätten, dat iedereen het recht geeft om vrij in de natuur rond te zwerven, bessen te plukken of te kanoën. De tegenprestatie is dat je de natuur niet dient te verstoren. Kan het mooier worden? Mocht je de lange, donkere winters trotseren, dan is het noorderlicht je beloning. Of dompel je onder in een van de sprankelende steden van Zweden: Stockholm, Göteborg of Malmö, voor Scandinavisch design, hippe nachtclubs en heerlijke eettentjes.
reisgids-wat-hoe- onderweg-zweden

Je kunt de Wat & Hoe reisgidsen op www.watenhoe.nl bestellen.

Comments are closed.