Virginia

Virginia is for lovers. Liefde en passie zijn trefwoorden in Virginia. Liefde voor elkaar, maar ook voor het land, voor de cultuur, voor de natuur.
virginia

Reizen naar Virginia

Virginia is niet alleen een staat waar je geniet van de prachtige natuur, maar waar je uitgaat, van live muziek geniet en waar je het liefst ontwaakt in een knus pension terwijl de herten nog door de tuin dartelen. Virginia ligt net onder Washington DC en dat maakt het tot een uitstekende start van een Amerika-reis. Het enige risico is dat je niet meer weg wilt. Blijf op de hoogte van Virginia met onze inspirerende nieuwsbrief vol Virginia tips!

 

 

5 Tips van het verkeersbureau van Virginia

Om uw verblijf in Virginia goed te laten verlopen geeft het verkeersbureau je de volgende vijf tips

  • Op Booking.com vind je voordelige en goede hotels in Virginia
  • in Amerika is de lokale valuta USD. Zorg dat u vooraf bij het GWK wat geld wisselt
  • Reviews bekijken van reizigers? TripAdvisor vertelt je wat andere reizigers vinden van Virginia.

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Vliegtickets naar Virginia

Zowel KLM als United Airlines vliegen naar de luchthaven Washington Dulles (IAD) bij Virginia. Op verkeersbureaus.info vindt u voordelige vliegtickets en vliegaanbiedingen naar Washington Dulles Airport. Bekijk de ticket aanbiedingen!