Mississippi


Highway 61. Deze route volgt niet alleen de Mississippi Delta, maar ook de Blues. De armste staat van Amerika heeft een rijke geschiedenis die je via deze ‘Blues Highway’ kunt (her)beleven.
mississippi

Reizen naar Mississippi

Bezoek in Tupelo het geboortehuis van Elvis, ga naar de winkel waar hij van zijn moeder zijn eerste gitaar kreeg, rij vervolgens door de katoenvelden naar het indrukwekkende museum van Blueslegende B.B. King in Indianola en stop onderweg in een echte ‘juke joint’ voor goede muziek en goed gezelschap. Blijf op de hoogte van Mississippi met onze inspirerende nieuwsbrief!

Vlakbij bij hoofdstad Jackson vind je in Pearl de Outlets of Mississippi. Het grootste shoppingcenter van de hele staat Mississippi. Hier koop je meer dan 80 designer merken zoals Michael Kors, Coach Factory, Nike Factory Store, Under Armour®, adidas, Banana Republic Factory Store, Gap Outlet, Johnston & Murphy, Ann Taylor Factory Store, LOFT Outlet, Sunglass Hut, White House Black Market, Clarks Bostonian, Fossil en nog veel meer!

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*