Overnachten in Idaho

overnachten-hotel-icoon-verkeersbureaus De mogelijkheden om te overnachten in Idaho zijn eindeloos. Van superluxe hotels tot primitieve campings en alles daar tussenin. Wil je het echte cowboy leven ervaren, overnacht dan op een van de vele Guest Ranches die Idaho rijk is.

Hotel McCall in Idaho

Hotel McCall

Voor een unieke ervaring reserveer je een nachtje in de wereldberoemde Dog Bark Park Inn nabij Cottonwood waar je een bed & breakfast in de vorm van een levensgrote Beagle vindt.

Dog Bark Park in Idaho

Dog Bark Park in Idaho

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Wil je in alle luxe genieten van geweldige natuur dan is de historische Sun Valley Lodge die in 2015 geheel gerenoveerd is, een aanrader. In alle jaargetijden heb je hier een prachtig uitzicht op Mount Baldy. Met meer dan 650 campgrounds is Idaho is een paradijs voor kampeerders. Veel van deze campings liggen op prachtige locaties naast rivieren, meren of golfbanen. Kijk op de website van de Idaho RV Campgrounds Association voor meer informatie. Voor wie dacht dat kamperen alleen is weggelegd voor mensen die met wat minder luxe toe kunnen, kent Idaho ook het fenomeen glamping, een combinatie van glamour 7 camping, zijn er op diverse campings luxe cabins te huur en kun je op ruim twintig locaties verspreid over heel Idaho in een yurt overnachten! Voor de cowboy ranches geldt dat deze accommodaties variëren van superluxe tot eenvoudig en kun je kiezen of je wilt genieten van alle comfort of je handen uit de mouwen wilt steken en meehelpen op de ranch.