Kunst & Cultuur in Idaho

cultuur-icoon-verkeersbureaus Voor een relatief kleine stad als Boise in Idaho, is er een onverwacht groot aanbod aan kunst & cultuur. Op bijna iedere straathoek is wel kunst te vinden. De avonden en weekenden komen in Boise tot leven met theater, muziek en dans van o.a. het Boise Philharmonic, het Boise Dance Theater en Opera Idaho.

Artifacts, Nez Perce National Historical Park

Artifacts, Nez Perce National Historical Park

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Ook in het Boise Art Museum (BAM) is een collectie kunst verzameld die voor iedereen toegankelijk is. Na een bezoekje aan het BAM wandelt menig bezoeker richting downtown om in een van de vele lokale kunstgalerijen rond te kijken. Liefhebbers van Shakespeare komen in september naar Boise voor het jaarlijkse Idaho Shakespeare Festival. Verspreid over Idaho zijn diverse musea te vinden, variërend van klein tot groot. Idaho Tourism biedt een handig overzicht op hun website. In dit overzicht vindt je bijvoorbeeld, hoe kan het ook anders, het Idaho Potato Museum nabij Pocatello.

Nez Perce County Museum

Nez Perce County Museum

Nez Perce Historic Park

Nez Perce Historic Park