Bezienswaardigheden in Denver

bezienswaardigheden-icoon-verkeersbureaus In het centrum van Denver kun je veel bezienswaardigheden bezoeken. Het is de hoofdstad van de staat Colorado en hier ligt dan ook het Colorado State Capitol gebouw. Laat je inspireren door onze to-do tips voor Denver.

Denver Millenium Bridge

Denver Millenium Bridge

Colorado State Capitol

Dit gebouw is de thuisbasis van het Colorado General Assembly. Jaarlijks bezoeken zo’n 250.000 toeristen dit gebouw en zo’n 60.000 bezoekers daarvan nemen een rondleiding door het prachtige historische Staatshuis. Doordeweeks zijn deze rondleidingen gratis! Ook benieuwd naar zo’n toer? Klik hier.

Denver Art Museum

Het Denver Art Museum is een van de grootste kunstmusea tussen Chicago en de West Coast. Het museum huisvest meer dan 70.000 kunstwerken. Er hangt moderne en hedendaagse kunst dat afkomstig is uit heel de wereld. Het museum bestaat uit twee gebouwen en die zijn ontworpen door de Italiaanse architect Gio Ponti en de Pools-Joodse architect Daniel Libeskind.

16th Street Mall

De 16th Street Mall is een straat waaraan allerlei leuke winkels zitten. Er zijn veel bomen en bloemen te vinden en de lange promenade heeft wel 28 terrasjes, waar je even kan uitrusten met een kop koffie of een glaasje wijn.

16th Street Mall

 

Dit zijn de hotspots van Denver

Download nu handige tips over Denver. Alleen vandaag gratis te downloaden!

"*" geeft vereiste velden aan