5 redenen waarom een pickup je verder brengt dan een gewone auto op Bonaire

Veel toeristen op Bonaire huren een auto om het eiland te verkennen. Ze rijden bijvoorbeeld naar het strand, de hoofdstad Kralendijk, of nationale parken. In de meeste gevallen wordt de keuze voor een huurauto al in Nederland bepaald.
Klein Bonaire

Gaan we voor een kleinere Kia Picanto of voor een grote Toyota Hilux? De uiteindelijke attracties en bezienswaardigheden zijn doorslaggevend voor de keuze van de huurauto. Hier vind je de 5 belangrijkste redenen waarom je het beste een pickup huurt op Bonaire.

  • Toegankelijkheid
  • Comfort en ruimte
  • Snorkelen en duiken
  • Avontuurlijke sporten
  • Uitzicht

1. Toegankelijkheid: bereik alle stranden en off-road locaties

Bonaire heeft veel prachtige, afgelegen stranden en natuurgebieden die vaak alleen bereikbaar zijn via onverharde wegen. Wanneer je hier met een Fiat 500 overheen rijdt, is het maar de vraag hoe lang de auto goed blijft. Een pickup biedt de nodige hoogte en robuustheid om gemakkelijk over deze wegen te rijden. Dus: wil je de mooiste stranden en natuurparken bezoeken? Dan doe je er goed aan om de kleine Fiat te negeren en te kiezen voor grote pickups zoals de Toyota Hilux of Ford Raptor.

2. Comfort en ruimte: vul die bak maar

Pickups bieden meestal veel meer laadruimte dan normale auto’s. Perfect voor grote spullen, maar ook voordelig voor families met meerdere zware koffers. En al je souvenirs? Ook die gooi je makkelijk in de laadruimte.

3. Snorkelen en duiken: tanks en wetsuits gaan makkelijk mee

Bij punt twee hadden we het over de enorme laadruimte van pickups. Nu weten de ietwat meer ervaren snorkelaars dat dit een enorme pré is. Voor duikers is dit zelfs een must.

 

 

4. Avontuurlijke sporten: te land, ter zee

Ben jij een actieveling die houdt van sporten zoals kitesurfen, windsurfen en mountainbiken? Dan is een pickup zeker geen overbodige luxe. Alle grote en zware uitrustingen gaan met speels gemak in een sterke pickup.

 

 

5. Uitzicht: geniet van(uit) een stoere auto

In een pickup zit je net wat hoger vergeleken met de meeste andere typen auto’s. Dit zorgt voor een beter uitzicht tijdens ritjes in natuurparken of richting het strand. En aangezien dit niet het standaard uitzicht is dat je iedere dag ziet, wil je hier natuurlijk ieder moment van genieten. En de pickup zelf? Alleen al de aanblik maakt je gelukkig. Want zeg nou zelf, rijden in zo’n robuuste stoere auto, voelt gewoon beter dan in een ietwat klein koekblik.

Start your engines

Wil je ook een robuuste auto huren op Bonaire? Bij Pickup Huren Bonaire ligt de focus op robuuste auto’s die wel raad weten met wat meer bagage en zware uitrustingen. Hier vind je onder andere de Toyota Hilux, Jeep Wrangler en Ford Raptor. Meer een liefhebber van compactere off-road voertuigen? Dan is de Suzuki Jimny een van de populairste huurauto’s. En voor de minder actieve vakantiegangers hebben ze ook gewoon een moderne, kleinere ‘koekblik’ tussen hun vloot staan.

 

 

 

 

 

Comments are closed.