Lees het nieuwe boek Duurzaam door Spanje

Spanjekenner Marion Hoogwegt maakte een jaar lang een roadtrip met haar camperbus en bezocht Spaanse ondernemers om hun duurzame initiatieven te leren kennen en portretten vast te leggen. Het werd een reis met boeiende gesprekken over passie, klein geluk, hard werken en dingen anders doen.

Duurzaamheid is de sleutel tot succes

Reis mee door Spanje om deze duurzame entrepreneurs te ontmoeten. Ze nemen je mee naar hun wereld en laten je kennismaken met hun accommodaties, streekgebonden producten, oude tradities, de spectaculaire natuur of een eeuwenoud familiebedrijf.Rode draad van de ondernemers is laten zien dat het anders kan en je te betrekken bij wat zij doen. Dat ´perfect´ niet bestaat maar ´goed´ wel en dat je met dagelijkse keuzes meer invloed hebt dan je denkt. Zo leer je hun missie kennen en kom je erachter wat hen drijft als persoon.

 

 

Duurzaamheid is de sleutel tot succes voor Spaanse bedrijven. Uit internationaal onderzoek blijkt dat Spanje het derde land ter wereld is waarin bedrijven de beste resultaten halen op het gebied van duurzaamheid. Door je kennis te laten maken met de hoofdpersonages in het boek, biedt de schrijfster je reisinspiratie en laat ze zien hoe goed Spanje het doet op het gebied van sustainability.

 

 

Het boek ´Duurzaam door Spanje´ laat zien hoe Spanje zich ontwikkelt op het gebied van klimaatbesparing en duurzame bedrijfsvoering in de reiswereld. Het boek heeft 320 bladzijden en is geïllustreerd met veel foto´s. Zodat je tijdens het lezen van de verhalen van deze geweldige mensen en ondernemers inspiratie op kunt doen voor een andere invulling van je reis. Je leest wat hun heeft bewogen hun bedrijf op een andere manier aan te pakken. Vaak een manier die tijdrovender is en minder geld oplevert. Duurzaamheid is niet iets van de toekomst. Het moet nu gebeuren en in Spanje zijn ze er klaar voor.

Duurzaam door Spanje is verkrijgbaar bij uitgever Edicola, via Amazon, bol.com en bij iedere boekhandel. ISBN: 9789493358409. Prijs 24,95

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.