Volop innovatie en nieuwe initiatieven op Bungalowparken Emslandermeer (Groningen) en It Wiid (Friesland) in 2024

Emsland- en Recreamax Verhuur, treden op als verhuurorganisatie voor zo’n 60 particuliere eigenaren op 2 bungalowparken, met bungalows in het midden-bovenste en aan de absolute top van de markt. En hanteert een uniek en bewezen succesvol verhuurconcept met persoonlijke aandacht voor de gast. Van het 1e contact bij boeking, aankomst en het verblijf tot en met het vertrek van de gasten.

Emslandermeer, Vlagtwedde, provincie Groningen

Op bungalowpark Emslandermeer zijn meerdere verhuurorganisaties actief waarbij Emsland Verhuur een gespecialiseerde verhuurorganisatie is die zich richt op niches zoals bungalows met luxe wellness zoals sauna, buitenspa, hout gestookte hottub, buiten wellness-centra met koudwaterbad en watersport zoals toerboot, Whaly sloep, kano’s-Supboards, lounge-tent. Maar ook grote luxe familiehuizen tot 24 personen eveneens met wellness, tot aan strand elementen toegevoegd aan de bungalow zoals Duitse Strandkorf en rieten parsollen met picknick-banken voor het ultieme vakantiegevoel.

In 2020, midden in de Corona tijd, is het 24 persoons Pallertshuis geopend, het vlaggenschip van het park. De grootste bungalow op het park met 12 slaapkamers en 8 badkamers op een kavel van 2.500m² met rust en ruimte die ongekend is. En gerealiseerd met LEADER programma Oost-Groningen; Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling (ELFPO). Vanaf heden heeft het aanbod een uitbreiding ondergaan en zijn er meerdere nieuwe types op het park beschikbaar en thans boekbaar.

 

 

Op Parc Emslandermeer is toegevoegd aan het verhuurbestand van www.bungalowpark-emslandermeer.nl een recreatiewoning type Ellersinghuis, een luxe 18 persoons vakantiebungalow gelegen aan een rustig vennetje met mooie uitzicht en op korte loopafstand van het zwembad. Voorzien van een hout gestookte hottub en wellness-centre met Finse sauna. Een ideaal familiehuis door de trampoline en kinder-speeltoestel in de tuin, maar ook een mooi groot buitenterras om heerlijk te vertoeven op mooie zomeravonden.

 

 

Heerlijk varen over de Groningse kanalen, en lekker genieten in de buitenspa, het kan allemaal in het Lieske- en Lethehuis (rietgedekt) vakantiehuizen, groot 10 en 12 persoons, met luxe Whaly sloep, kano’s, sup-boards maar ook een buitenspa, finse sauna en een koud-waterbad om lekker af te koelen. Met een super ligging aan het grote meer en met de Duitse strandkorven heerlijk ook voor onze oosterburen.

Westerwolde en het aangrenzende deel van Duitsland (Emsland) vormen een uniek decor voor een actieve- en sportieve vakantie in eigen land. Met volop keuze uit thema’s zoals dijk & zee; bos & heide of dorp & cultuur. Een ontdekkingsreis in eigen land met schitterende routes voor de wandelaar, de fietser, mountainbiker maar ook de motor- en cabriorijder. Een gebied waar stilte, rust en ruimte nog vanzelfsprekend zijn. Een gebied met meer tractoren dan scooters, waar je kunt dwalen en verdwalen en waar na elke bocht het landschap weer anders is. Met deze productstelling sluiten wij naadloos aan bij de ambities van het uitvoeringprogramma 2024 van de provincie Groningen met als vertrekpunt de Strategische Visie Vrijetijdseconomie 2021-2023 met als doel bijdragen aan de brede welvaart in de provincie Groningen.

Op het park is het ook heerlijk vertoeven in het subtropisch zwembad met glijbaan, zodat gezinnen-families met kinderen heerlijk kunnen zwemmen en genieten in het kinderbad. Op het park zijn 4 vernieuwde speeltuinen voor de leeftijd van 4 tot 12 jaar en mooie speel-, voetbal- en volleybalvelden. Tevens heerlijke zandstrandjes aan een groot binnenmeer om lekker in een natuurbad te zwemmen en te zonnen.

De inrichting van de bungalows is gericht op de gast van nu- en in de komende jaren. Een State of the art inrichting met alle denkbare luxe voorzieningen. Een buitenspa-jacuzzi of hout gestookte hottub op het eigen terras, een Finse sauna, grote flatscreen TV’s, Playstations, uitgebreide keukenapparatuur, Nespresso-machine, boxspringbedden uit het topsegment, gratis Wi-Fi, een groot centraal geplaatst kookeiland en de eigen- en unieke meubellijn met o.a. maatwerkmeubels. Kortom verzekerd van luxe, comfort en privacy.

De familiebungalows, luxe-wellness & comfort-bungalows zijn boekbaar via www.bungalowpark-emslandermeer.nl.

Bungalowpark It Wiid, Eernewoude, provincie Friesland

In het dorp Eernewoude (Earnewâld), een van oudsher bekend watersportdorp, in het Friese midden-merengebeid nabij Grou, verhuurt Recreamax Verhuur een 40 tal luxe vakantiebungalows, via www.bungalowparkitwiid.nl, www.bungalowmetsloep.nl als ook www.wellnessbungalows.nl.

Bungalowpark It Wiid

Ook hier zijn meerdere verhuurorganisaties actief en verhuurt Recreamax de meest luxe en grote bungalows tot wel 20 personen, voorzien van wellness, buitenspa, Finse sauna en in het seizoen met luxe Waterspoor 707 sloep, 12 persoons Escape sloepen maar ook met kindertoerboot Whaly 310 met een 2,5pk buitenboord motor.

Nieuw voor 2024 is de 8 persoons Wiid Prestige bungalow, een ideaal watersport-familiehuis met Reitdieper sloep, Whaly toerboot, kano’s, kayak, trampoline, kinderspeelhuis met zandbak op een super locatie op het park nabij het grote meer, met vernieuwde badkamer en op de verdieping een kinderspeelhoek. Kortom, het ideale vakantiehuis met een slaapkamer op de begane grond en dus ook om met opa & oma, de kinderen en kleinkinderen een weekend of midweek te verblijven.

Verduurzaming

Onze gasten vinden het steeds belangrijker om hun ecologische voetafdruk zo beperkt mogelijk te houden, zo zijn veel van onze bungalows voorzien van zonnepanelen, is het Pallertshuis gasloos-“all electric” en realiseren we op het park maar ook bij de bungalow privé laadpalen voor electrische auto’s.

Met al dit nieuws en innovatie zijn Bungalowpark Emslandermeer en Bungalowpark It Wiid weer gereed om het vakantieseizoen 2024 te starten.

 

 

 

 

 

Comments are closed.