Plan een bijzondere reis op deze Vakantiebeurzen

De Vakantiebeurs Bijzondere Reizen komt er weer aan. Januari is traditioneel de maand waarin Nederland zijn vakantie boekt. Heerlijk weg, op reis, dromen en niets doen. Hoewel? Steeds meer mensen willen een bijzondere vakantie en actief zijn. Dat zie je aan het succes van Vakantiebeurs Bijzondere Reizen. Jij wilt toch ook geen mainstream vakantie meer? Maatwerk in plaats van massa.

Wil je weer op reis? Een vakantie weg van de massa, kort of lang, samengesteld met hulp van een specialist. Kom dan naar de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen. Twee dagen lang is er ruimte om maatwerk reizen te bespreken en zelfs direct te boeken. Deze week tips en korting voor deze inspirerende beurs. Wij gaan er ook heen!

Laat je inspireren voor geweldige reizen tijdens de 250 presentaties die worden gegeven. Word verrast, luister of stel vragen bij de lezingen die door de experts worden gegeven. Afwisselend door avonturiers, reisjournalisten en specialisten van touroperators. Stuk voor stuk ervaren reizigers die de bestemming waar ze over vertellen door-en-door kennen en jou graag mee op reis nemen. Vanuit de hele wereld heeft de beurs gespecialiseerde touroperators uitgenodigd die reizen samenstellen die jou gelukkig maken.

Er zijn safaris, Noordpoolreizen en landen die én heel voordelig zijn én ook geweldig interessant. Dus ook als je een kleiner budget hebt is beurs de aanwezige plek om inspiratie op te doen. Wat dacht je van landen als Tanzania, Suriname of Madagascar? Of deze bijzondere landen die nu geschiedenis schrijven: Argentinië en Armenië. Ook in Europa liggen onbekende bestemmingen waar je bijzondere nieuwe ervaringen kunt opdoen. De beurs heet niet voor niets Vakantiebeurs Bijzondere Reizen!

Dit zijn de tijden in Amsterdam & Nijmegen

Van 6 t/m 7 januari 2024 beleef je de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Op 20 en 21 januari 2024 is de beurs te bezoeken in de Stevenskerk in Nijmegen. Op zaterdag is de beurs open van 10:00-18:30 uur en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Speciaal voor de lezers van Verkeersbureaus.info

Voor jou als lezer is er een aanbieding, voor zowel de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen Amsterdam als de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen Nijmegen. Je profiteert van de online korting op een kaartje voor een persoon: Je betaalt €12,80 in plaats van €14,80 aan de kassa. Dat scheelt buiten wachten in de kou!

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.