Vlieg met Saudia voor een luxueuze vakantie naar Saoedi-Arabië

Saudia, de nationale luchtvaartmaatschappij van het Koninkrijk Saoedi-Arabië, biedt een premium vliegervaring naar Saoedi-Arabië en meer dan 100 bestemmingen. Met Saudia’s First Suite, de ultieme luxe klasse, is comfort op het hoogste niveau gegarandeerd om te zorgen voor een ontspannen begin van een vakantie van topklasse.

Saoedi-Arabië, het grootste land op het Arabisch schiereiland, verleidt bezoekers met gemakkelijke en comfortabele bereikbaarheid via eersteklas vluchten met Saudia. Daarnaast biedt het land meer toeristenvisa per land aan en garandeert het een eersteklas vakantie-ervaring ter plaatse. In het diverse koninkrijk ontmoet het bruisende stadsleven eeuwenoude schatten en de charme van de kust. Ontdek het adembenemend mooie landschap, dat een scala aan indrukwekkende bergen en uitgestrekte woestijnen omvat, evenals talloze erfgoedsites die het verhaal van Saoedi-Arabië vertellen. Deze mysterieuze bestemming biedt eindeloos veel ontdekkingen en ervaringen voor elke smaak. Luxe hotels maken indruk met uitstekend eten, royale wellness- en spa-faciliteiten, en een ongeëvenaarde service. Ervaar de warmte van de Arabische gastvrijheid, de levendige cultuur en ongerepte natuur.

 

 

Een luxe vakantie naar Saoedi-Arabië begint al zodra je in het vliegtuig stapt. Met Saudia’s First Suite ben je verzekerd van een ongeëvenaarde vliegervaring met eersteklas faciliteiten en een uitzonderlijke culinaire ervaring. In een volledig afgesloten privé-suite kunnen gasten heerlijk achterover leunen in een comfortabele leren stoel, terwijl ze genieten van 5000 uur HD-entertainment op een 23″ scherm. Daarnaast kunnen ze gebruikmaken van de Wi-Fi-service en een werkruimte creëren met een ruime, inklapbare tafel. Voor wie even wil slapen, is er een comfortabel bed met een matras waar je heerlijk in weg kunt dommelen. Gedurende de hele vlucht bereidt een chef-kok gerechten van wereldklasse en staat exclusief tot de beschikking van de gasten. Naast het viergangenmenu, geserveerd in de privacy van de suite, kunnen gasten ook kiezen voor comfort food of een maaltijd à la carte kiezen.

 

 

Gasten in de First Suite genieten ook van het comfort van alle gewenste voorzieningen. Dit zijn onder andere een oplaadkabel, oordopjes, een slaapmasker en toiletartikelen. Bovendien hebben zowel heren als dames de mogelijkheid om te genieten van de luxe voorzieningen die Missoni biedt.

 

 

 

 

 

Comments are closed.