Extra lang warm met deze bodywarmer

De knielange bodywarmer Ganella van Regatta is de perfecte aanvulling op je garderobe dit seizoen. Lekker warm, knus en vooral heel stijlvol en modieus. Hij tilt je outfit naar het niveau waarmee je door het leven wilt gaan.

Je draag de bodywarmer op milde dagen bijvoorbeeld op een mooi shirt met jeans en sneakers. Op strenge winterdagen is hij ideaal onder een jas. De vulling van Ganella is gemaakt van 100% gerecyclede materialen. Dankzij de dikke Feather Free isolatie hou je de kou helemaal buiten.

 

 

De mouwloze, gewatteerde bodywarmer heeft een verstelbare capuchon, een tweewegritssluiting voor, een binnenzak en twee zakken met ritssluiting. Kortom, een ideaal item om te gaan shoppen of voor een hike door het bos.

Informatie

Regatta Ganella Bodywarmer is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs € 140.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.